Libnet.ro
UNICEF

08:00

Iohannis:PSD reprezinta cea mai mare amenintare la adresa Romaniei. Le este frica sa vina la vot in Parlament. A fost nevoie sa resping de trei ori remanierea

Adevărul Adevărul,
Iohannis:PSD reprezinta cea mai mare amenintare la adresa Romaniei. Le este frica sa vina la vot in Parlament. A fost nevoie sa resping de trei ori remanierea

Presedintele Klaus Iohannis a avut un discurs foarte dur la adresa guvernarilor PSD si a subliniat ca social-democratii sunt o amenintare la adresa Romaniei, precum si faptul ca acestora le e frica sa mearga in Parlament pentru un nou vot de incredere pentru Guvern. continuă pe Adevărul

Romania, cea mai mare scadere a productiei industriale din UE, in iulie

Romania a inregistrat in iulie cea mai mare scadere a productiei industriale din Uniunea Europeana c.

Eurostat: Romania a inregistrat in iulie cea mai mare scadere a productiei industriale din UE

Romania a inregistrat in iulie cea mai mare scadere a productiei industriale din Uniunea Europeana comparativ cu luna iunie -3,3%) si este pe pozitia a treia in privinta declinului fata de aceeasi perioada a anului 2018 -5,2%), potrivit datelor.

Ucraina. Cea mai mare banca, din nou in centrul unei anchete de politie

Politia ucraineana a intreprins un raid la cea mai mare banca a tarii, Privatbank, ca parte a unei investigatii. Banca a fost nationalizata in 2016 cu sprijin din partea Fondului Monetar International din cauza riscurilor reprezentate de acordarea de imprumuturi neperformante.

Cea mai mare gradina de acoperis din lume se va deschide in Europa: care sunt beneficiile

Daca ai o fascinatie pentru arhitectura ecologica, prietenoasa cu mediul, vei fi incantat sa afli ca in curand se va deschide cea mai mare gradina de acoperis din lume. Din englezul.

Klaus Iohannis, atac dupa atac la guvernul PSD: Rusine! Cea mai dezastruoasa guvernare

Presedintele Klaus Iohannis a venit sambata, in fata tinerilor liberali, la Scoala de Vara Generatia Altfel, de la Venus, cu atacuri in lant laguvernarea PSD spunand ca a fost cea mai dezastruasa.

Faze tari: O regiune din Italia ofera mii de euro celor care vor sa se mute acolo; Cea mai mare gradina de acoperis din lume se va deschide in Europa: care sunt beneficiile

Cum a fost surprins un autocar pe o autostrada din Ungaria. Un sofer l-a urmarit. inmormantarea inimii separat de restul corpului. Cum a aparut aceasta practica.

Klaus Iohannis: Am fost nevoit sa refuz de trei ori remanierea ceruta cu obraznicie. PSD a produs cea mai paguboasa guvernare de la Revolutie incoace. Rusine! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un nou atac la adresa guvernarii PSD, in discursul pe care l-a sustinut, sambata, la Adunarea Regionala a organizatiilor PNL Sud-Est, la Constanta. Seful statului .

Klaus Iohannis: Am fost nevoit sa refuz de trei ori remanierea ceruta cu obraznicie. PSD a produs cea mai paguboasa guvernare de la Revolutie incoace. Rusine! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un nou atac la adresa guvernarii PSD, in discursul pe care l-a sustinut, sambata, la Adunarea Regionala a organizatiilor PNL Sud-Est, la Constanta. Seful statului.

Cea mai macabra meserie din lume are legatura cu tatuajele, dar nu e cea care crezi

In cazul in care ai crezut ca stii deja o mare parte dintre meseriile ciudate ale lumii, vei fi uimit sa afli ca exista una legata de interactiunea cu tatuajele pe care nu ai stiut-o niciodata. Exista multe meserii neobisnuite in lumea aceasta. Unele dintre ele exista doar in anumite colturi ale mapamondului, iar altele .

Pestera din Apuseni unde a fost descoperit cel mai mare craniu de urs de caverna din Romania. Legatura cu mineriada din 1990

Pestera Bisericuta este o pestera fosila, de mici dimensiuni, din Muntii Trascau, cea mai spectaculoasa ramura a Apusenilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )