Libnet.ro
UNICEF

00:07

Liviu Dragnea, despre referendum: Cvorumul inhiba prezenta la vot/ Nu este esecul PSD

B1 B1,
Liviu Dragnea, despre referendum: Cvorumul inhiba prezenta la vot/ Nu este esecul PSD

Liviu Dragnea a avut miercuri primele reactii dupa referendumul din acest weekend care a fost invalidat din cauza neindeplinirii cvorumului necesar de 30%. Seful PSD a mutat toata responsabilitatea privind esecul. continuă pe B1

Cvorumul inhiba prezenta, excluderea lui ar mari numarul participantilor

Afirmatiile lui Liviu Dragnea vin in contextul in care referendumul pentru redefinirea familiei in Constitutie nu a fost validat din cauza prezentei extrem de scazute la vot, sub 30 la suta, cat era necesar pentru validare. Dragnea este de parere ca rezultatul votului nu este un esec al PSD, ci un esec al tuturor celor care au votat Da la referendum, scrie News. ro.

STELIAN TANASE, verdict dur pentru LIVIU DRAGNEA dupa Referendum: Nici in cele mai negre nopti nu si-a imaginat dezastrul

Esecul referendumului pentru familie este un dezastru pentru PSD si Liviu Dragnea, scrie politologul Stelian Tanase. Acesta precizeaza ca seful PSD a primit un vot de blam din partea populatiei care a rasturna.

Liviu Dragnea, despre proiectul parteneriatului civil: Categoric il sustin

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca proiectul de lege care vizeaza parteneriatul civil este al unor organizatii non-guvernamentale, mentionand ca sustine acest proiect, dar nu.

Liviu Dragnea, despre o posibila candidatura in prezidentiale: Vine un tampit sau niste tampiti cu informatii false si noi le comentam

Liviu Dragnea a reactionat extrem de nervos cand a fost intrebat despre informatiile privind carora urma sa isi anunte candidatura in alegerile prezidentiale daca ar fi inregistrat un succes in.

Dragnea vrea eliminarea pragului la referendum: Ideea de cvorum inhiba prezenta la vot

Liderul PSD Liviu Dragnea este de parere ca ideea de cvorum inhiba prezenta la vot la referendum si spune ca daca nu ar exista un prag minim de prezenta, numarul de oameni care ar vota ar fi mai mare, participand inclusiv cei care ar vota Nu. Precizarile lui Liviu Dragnea vin in contextul in care referendumul pentru redefinirea familiei in Constitutie nu a fost validat din cauza prezentei extrem de scazute la vot.

Vorbim azi, maine

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a venit astazi la Parlament dupa doua zile de absenta, el precizand ca luni si marti a fost la sediul PSD din Kiseleff.

Liviu Dragnea, despreinregistrarea cu Adrian Tutuianu:Cum saimpartasesc un asemenea limbaj?

Liviu Dragnea a vorbit, miercuri, despreinregistrarea in care Adrian Tutuianu aduce jugniri Partidului Social Democrat si, in special,ministrului Economiei. De cand au inceput sase.

Liviu Dragnea, prima iesire publica dupa referendum: Ideea de cvorum inhiba prezenta la vot

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut, miercuri, o prima iersire publica dupa referendumul pentru revizuirea Constitutiei. Dragnea spune ca oamenii nu au iesit la vot din cauza ideii de cvorum, care.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Prezenta la vot pe judete la ora 13.00

Prezenta la urne la nivelul judetelor a fost: * Alba - 12,24% * Arad - 11,92% * Arges - 10,67% * Bacau - 12,08 % * Bihor - 15,99% * Bistrita-Nasaud - 13,20 % *.

Recorduri la referendum in Calimanesti-Caciulata: prezenta la vot 131.04% si mai multi votanti pe listele suplimentare decat numarul de alegatori

Sectii din statiunile balneoclimaterice din judetul Valcea au inregistrat recorduri atat in ceea ce priveste prezenta la urne cat si numarul mare de votanti pe listele suplimentare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )