Libnet.ro
UNICEF

16:15

Ludovic Orban, despre votul de investitura a Guvernului: Daca nu e cvorum, e vina PSD

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, despre votul de investitura a Guvernului: Daca nu e cvorum, e vina PSD

Premierul Ludovic Orban a facut, joi, declaratii despre votul de investitura a noului Cabinet. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, despre votul de investitura a Guvernului: Daca nu se aduna cvorum este vina PSD (VIDEO)

Premierul interimar Ludovic Orban a sustinut, joi, ca daca nu va fi intrunit cvorumul la sedinta de plen de luni, 24 februarie, cand este programat votul de investitura al noului Guvern, vina va fi a celor de la.

Orban, despre votul de investire: PSD vrea sa boicoteze o procedura constitutionala

Premierul Ludovic Orban a precizat, joi, referitor la faptul ca PSD vrea sa boicoteze votul pentru investirea Guvernului Orban II, ca social-democratii vor fi exclusiv responsabili pentru intrunirea cvorumului in Parlament.

Ludovic Orban, despre atitudinea celor din USR: Nu mi se pare fireasca. Daca asa considera ca pot obtine castig electoral, e o greseala din partea lor

Ludovic Orban s-a aratat dezamagit de atitudinea nefireasca a celor din USR, dupa ce acestia l-au criticat pe Klaus Iohannis fiindca a numit sefii marilor parchete fara avizul CSM. Liderul PNL a mai spus ca USR joaca politic cu scopul de a obtine un scor bun in alegeri.

Ludovic Orban, despre cursul euro-leu: Nu exista niciun motiv de panica Economia este stabila

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi seara, ca nu exista niciun motiv de neincredere, de panica, iar situatia economica este foarte stabila in contextul in care cursul BNR a egalat minimul istoric in raport cu euro. Nu ii mai speriati pe romani cu cresterea dobanzilor, chiriilor. Acolo unde sunt calculate chiriile in euro poate fi o crestere, dar nu este o crestere care sa ii sperie pe romani. Economia este stabila, a subliniat Orban.

LUDOVIC ORBAN, DESPRE GREEN DEAL: Va trebui sa ne facem un plan care sa prevada toate domeniile afectate

Premierul interimar, Ludovic Orban, a declarat joi ca tara noastra trebuie sa aiba un plan in legatura cu Green Deal, care sa identifice toate activitatile economice care vor fi afectate si, mai ales, cum pot fi prevenite efectele pe care le pot genera reglementarile aferente.

Ludovic Orban, despre noii sefi ai Parchetelor: Si Codruta Kovesi a primit aviz negativ cand a fost propusa(VIDEO)

Premierul interimar Ludovic Orban a avut o prima reactie, joi, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a semnat decretele de numire a noilor sefi de parchete. Astfel, Gabriel Scutea va fi noul procuror general al.

Ludovic Orban, despre alegerea Irinei Rimes ca ambasador al Zilei Brancusi: Este un lucru bun si cred ca efectul a fost atins

Ludovic Orban a explicat ca ideea Ministerului Culturii de a o alege pe Irina Rimes ambasador al Zilei Brancusi a fost pentru a atrage interesul tinerilor asupra culturii.

Ludovic Orban, despre numirile politice din Politie: Practica trebuie sa inceteze. Trebuie redefinit un mecanism foarte clar (VIDEO)

Premierul interimar Ludovic Orban sustinut, miercuri, la sedinta de bilant a Politiei Romane, pe anul 2019, ca este nevoie de un mecanism obiectiv in baza caruia sa se faca numirile in posturile de.

Ludovic Orban, despre conflictul CSM-SIIJ: Dupa alegeri va exista o reglementare pentru desfiintarea SIIJ

Premierul interimar Ludovic Orban a reactionat, luni, in cazul anuntului venit din partea sectiei pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al magistraturii CSM) care a acuzat presiuni din partea Sectiei de.

LUDOVIC ORBAN: Daca nu va exista cvorum la sedinta pentru votul de investitura, responsabilitatea apartine PSD

Prim-ministrul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, joi, ca in cazul in care nu va exista cvorum la sedinta plenului reunit al Parlamentului in care urmeaza sa fie investit Guvernul, responsabilitatea apartine PSD, care boicoteaza o procedura constitutionala.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2256 seconds )