Libnet.ro
UNICEF

18:45

Mircea Bravo, nou viral prin care indeamna la vot. Repetentul clasei candideaza la europarlamentare: Vrei sa ma ajuti? Stai acasa! (VIDEO)

B1 B1,
Mircea Bravo, nou viral prin care indeamna la vot. Repetentul clasei candideaza la europarlamentare: Vrei sa ma ajuti? Stai acasa! (VIDEO)

Vloggerul Mircea Bravo indeamna iar romanii sa iasa duminica la vot, printr-un nou clip deja devenit viral pe internet. Clipul prezinta povestea unui fost coleg de clasa din gimnaziu, Radu, care n-a prea fost. continuă pe B1

Cineastii europeni lanseaza la Cannes un apel prin care indeamna cetatenii sa voteze la alegerile europene

Peste 500 de personalitati din lumea filmului au semnat un manifest, lansat marti la Festivalul International de la Cannes, prin care indeamna cetatenii sa voteze la alegerile europene, subliind ca este datoria noastra sa aparam Europa in fata extremistilor si a ideilor retrograde, care se raspandesc din nou ca o molima.

Trei in unu. Senatorul Zamfir revine si depune un nou proiect prin care sa oblige bancile sa plafoneze dobanzile, sa converteasca creditele in valuta la cursul initial si sa vanda debitorului creditul externalizat la pretul la care acesta a fost vandut

Cunoscut pentru atitudinea anti-sistem bancar si anti-BNR, senatorul ALDE revine cu un nou proiect legislativ prin care doreste sa impuna plafonarea dobanzilor la creditele date de banci, conversia creditelor in valuta la cursul initial plus cel mult 20% din devalorizarea leului in cazul imposibilitatii consumatorului de a accepta majorarea dobanzii sau de a suporta socul valutar, precizeaza proiectul) dar si dreptul consumatorului de a rascumpara creditul pe care banca i l-a vandut, la pretul real. Proiectele similare pe care Zamfir le-a depus au fost declarate neconstitutionale.

VIDEO Un nou viral Mircea Bravo: Repetentul clasei, candidat la europarlamentare

Vloggerul Mircea Bravo a realizat un nou clip prin care ii indeamna pe romani sa mearga duminica la vot. in 15 ore, clipul a strans aproape un milion si jumatate de vizualizari.

Pe cine ajuti daca nu votezi: noul clip viral despre alegeri de la Mircea Bravo VIDEO

Vloggerul clujean Mircea Bravo a realizat un nou clip in care romanilor le este explicat intr-o maniera ironica si amuzanta ce se va intampla daca nu-si exercita dreptul la vot. Filmuletul a devenit in scurt timp viral, cu peste 1,5 milioane de vizualizari doar pe Facebook.

Pe cine ajuti daca nu votezi: noul clip viral despre alegeri de la Mircea Bravo. Vrei sa ma ajuti? Stai acasa, fratioare! Nu vota VIDEO

Vloggerul clujean Mircea Bravo a realizat un nou clip in care romanilor le este explicat intr-o maniera ironica si amuzanta ce se va intampla daca nu-si exercita dreptul la vot. Filmuletul a devenit in scurt timp viral, cu peste 1,5 milioane de vizualizari doar pe Facebook.

VIDEO Doi tineri frizeri din Oradea au facut un film prin care indeamna lumea sa mearga la vot. Pai daca m-ai lasat sa aleg in locul tau, eu ce sa-ti fac?

Doi tineri de la un salon de estetica masculina din Oradea au realizat un filmulet in care indeamna lumea sa mearga la vot, prezentand, prin intermediul unei scenete amuzante, ce poate iesi cand clientii se lasa pe mana frizerului in loc sa spuna ce vor.

Lege promulgata: Parlamentul a corectat eroarea legislativa prin care neregulile grave din telecom scapau pedepsite cu maxim 2.500 de lei

Presedintele Iohannis a promulgat vineri, 24 mai, legea care corecteaza o aberatie legislativa introdusa anul trecut, prin care operatorii telecom vinovati de nereguli grave puteau scapa cu o amenda de 2. 500 de lei, indiferent de marimea sanctiunii impuse de arbitrul telecom ANCOM). Vezi in articol ce exemple de amenzi aplicate in 2018 si 2017 de ANCOM ar fi devenit inutile daca nu s-ar fi corectat aceasta lege.

Rochiile de la Cannes prin care s-a vazut aproape tot

Chiar si pe covorul rosu de la Cannes, unele vedete aleg sa socheze si sa apara aproape goale, in rochii transparente, pentru ca toata lumea sa le poata admira in voie formele perfecte! .

Stirile ProTV: Animatie grafica. Metoda prin care 6 romani au devenit proprietarii a 1600 de masini

O banda de tigani romani a speriat din nou Vestul. O grupare de peste 40 de persoane este acuzata ca a comis sute de jafuri in Occident.

ştiri din Politica

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )