Libnet.ro
UNICEF

18:30

Motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, adoptata in Camera Deputatilor

B1 B1,
Motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, adoptata in Camera Deputatilor

UPDATE, 24 iunie, ora 13. 45 - Motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, a fost adoptata de Camera Deputatilor. Deputatii se vor pronunta, miercuri, prin vot, asupra. continuă pe B1

Motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, dezbatuta in Camera Deputatilor: Cand va avea loc votul

Motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, intitutala Sanatatea romanilor nu este firma de pompe funebre, va fi dezbatuta, marti, in plenul Camerei Deputatilor. Sedinta este.

Motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, supusa la vot, miercuri, in Camera Deputatilor

Deputatii se vor pronunta, miercuri, prin vot, asupra motiunii simple depuse de alesii PSD impotriva ministrului Sanatatii, Nelu Tataru. Sedinta este programata sa inceapa la ora.

Motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii va fi dezbatuta azi in Camera Deputatilor

Motiunea simpla pe care PSD a depus-o impotriva ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, este dezbatuta, azi de Camera Deputatilor si va fi votata miercuri.

MIERCURI: Deputatii voteaza motiunea de cenzura impotriva Ministrului Sanatatii

Deputatii vor vota, miercuri, motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii, Nelu Tataru. La dezbaterile de marti, UDMR si PMP au anuntat ca nu vor vota, potrivit News. ro.

Motiunea simpla impotriva lui Nelu Tataru a fost adoptata

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, numita Sanatatea romanilor nu este firma de pompe funebre, semnata de 93 de deputati PSD.

Motiunea simpla impotriva lui Tataru a fost adoptata

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, numita Sanatatea romanilor nu este firma de pompe funebre. Motiunea simpla a fost aprobata cu 164 voturi pentru, 85 impotriva si 48 abtineri, in timp ce doi deputati nu au votat.

Motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii, dezbatuta in Camera Deputatilor

Motiunea simpla pe care PSd a depus-o impotriva ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, este dezbatuta, marti de Camera Deputatilor si va fi votata miercuri.

Camera Deputatilor voteaza motiunea PSD impotriva ministrului Sanatatii. UDMR si PMP au anuntat ca nu vor vota

Deputatii vor vota, miercuri, motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii, Nelu Tataru. La dezbaterile de marti, UDMR si PMP au anuntat ca nu vor vota.

Camera Deputatilor a adoptat motiunea impotriva ministrului Sanatatii

Motiunea impotriva ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, a fost adoptata, miercuri, de Camera Deputatilor, cu 164 de voturi pentru.

Lovitura crunta pentru ministrul Nelu Tataru. Motiunea simpla depusa de PSD a fost aprobata

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, numita Sanatatea romanilor nu este firma de pompe funebre, semnata de 93 de deputati PSD.

ştiri din Politica

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )