Libnet.ro
UNICEF

23:15

incepe circul in Parlament. Nu va fi cvorum pentru investirea Guvernului Orban II. Decizie cruciala la CCR. PSD cere Guvern de uniune nationala

Adevărul Adevărul,
incepe circul in Parlament. Nu va fi cvorum pentru investirea Guvernului Orban II. Decizie cruciala la CCR. PSD cere Guvern de uniune nationala

Teoretic, Parlamentul ar trebui sa respinga azi Guvernul Orban 2, astfel incat sa mai fie bifat un pas spre alegeri anticipate. Numai ca PSD, ALDE si ProRomania nu se vor prezenta in plen, deci PNL nu va reusi sa asigure cvorumul de sedinta. De ce vor absenta parlamentarii PSD? Asteapta decizia CCR, care va hotari azi daca desemnarea lui Orban pentru a doua oara ca premier e constitutionala. in paralel, PSD cere guvern de uniune nationala. continuă pe Adevărul

Sedinta pentru investirea Guvernului Orban II, inchisa din lipsa de cvorum

Sedinta Parlamentului Romaniei, in care plenul reunit al deputatilor si senatorilor trebuia sa voteze in favoarea sau impotriva investiturii Guvernului Orban II, a fost inchisa din lipsa de cvorum. Doar.

Votul in Parlament pentru investirea Guvernului Orban II, programat astazi

Camera Deputatilor si Senatul au programata, luni, sedinta comuna in care ar urma sa fie acordat votul de incredere Guvernului Orban II.

Sedinta de plen pentru investirea Guvernului Orban s-a incheiat dupa cateva secunde: Nu exista cvorum!

Sedinta Parlamentului pentru investirea Guvernului Orban II a fost amanata.

ALDE, PSD si PRO Romania, boicot in Parlament la votul pentru investirea Guvernului Orban II

Parlamentarii ALDE au anuntat ca vor boicota votul pentru investirea Guvernului Orban II, din 24 februarie, alaturandu-se astfel initiativei demarate de PSD si confirmate si pana acum si de parlamentarii PRO Romania.

ALDE boicoteaza votul pentru investirea Guvernului Orban II

Parlamentarii ALDE au anuntat ca vor boicota votul pentru investirea Guvernului Orban II, din 24 februarie, alaturandu-se astfel initiativei demarate de PSD si confirmate si de PRO Romania.

Boicot pentru a nu se ajunge la anticipat: ALDE se alatura PSD si Pro Romania si nu va participa la votul din Parlament

ALDE se alatura demersul de boicotare a votului din Parlament din 24 februarie pentru investirea guvernului Orban II, demers initiat de PSD si la care a aderat si Pro Romania. Prin urmare, sansele ca sedinta.

KELEMEN HUNOR: UDMR nu va intra in sala de sedinta la investirea Guvernului

UDMR nu va intra in sala de plen la votul de investitura a Guvernului Orban II, a anuntat, luni, liderul formatiunii, Kelemen Hunor.

Ciolacu: PSD nu va vota niciun guvern condus de Orban. Sedinta, o mascarada!

PSD nu va accepta niciun guvern condus de Ludovic Orban, a anuntat presedintele interimar Marcel Ciolacu, inaintea votului in plenul Parlamentului pentru investirea Guvernului Orban II.

Planul PNL de anticipate sub semnul intrebarii, dupa boicotul PSD. Cum arata calculele

Social-democratii au decis boicotarea votului pentru investirea Guvernului Orban II, de luni, 24 februarie, astfel ca planul liberalilor pentru alegerile anticipate este pus sub semnul intrebarii.

Tariceanu: ALDE a hotarat sa nu intre in jocul de-a anticipatele. Nu vom participa la votul Guvernului Orban II

ALDE a decis ca parlamentarii formatiunii sa nu participe la votul Guvernului Orban II, a anuntat, duminica, liderul formatiunii Calin Popescu Tariceanu, precizand ca nu doreste sa valideze aceasta mascarada parlamentara in conditiile in care nici liberalii nu isi vor vota propria echipa.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2389 seconds )