Libnet.ro
UNICEF

10:30

Prima reactie a Guvernului dupa ce PSD a respins OUG pe anticipate: Nu renunta la obsesia de a pedepsi diaspora

Adevărul Adevărul,
Prima reactie a Guvernului dupa ce PSD a respins OUG pe anticipate: Nu renunta la obsesia de a pedepsi diaspora

Vicepremierul Raluca Turcan sustine ca PSD nu renunta la obsesia de a pedepsi Diaspora pentru infrangerile usturatoare suferite in alegerile din ultimii ani si a gasit o noua modalitate prin care sa se razbune respingand ordonanta de urgenta privind organizarea alegerilor anticipate. OUG prevedea dublarea numarului de parlamentari pentru diaspora si extinderea programului de vot la 3 zile. continuă pe Adevărul

Comisia Juridica din Senat a respins ordonanta Guvernului Orban privind organizarea alegerilor anticipate

Senatorii PSD au sustinut marti, in Comisia Jurdica de la Senat, respingerea ordonantei de urgenta adoptata de Guvernul Orban, care reglementeaza alegerile anticipate. Cu 8 voturi pentru si 3 impotriva de la PNL si USR) a fost adoptat raportul de respingere a ordonantei. Amendamentul de respingere a apartinut UDMR si a fost votat de PSD si ALDE. De precizat este ca PSD, UDMR, ALDE si PMP nu sunt de acord cu prevederea care permite alegatorilor aflati in tranzit sa voteze in localitatea in care se afla si nu in cea de care apartin asa cum prevede legea in prezent. De altfel, PSD, UDMR si ALDE au facut presiuni asupra Avocatului Poporului sa conteste OUG la Curtea Constitutionala.

CCR a respins OUG prin care puteai cumpara cartele prepay doar cu buletinul

Curtea Constitutionala CCR) a respins marti, cu unanimitate de voturi, ordonanta de urgenta adoptata anul trecut de Guvernul Dancila, prin care s-a introdus prevederea ca vanzarea cartelelor de telefon prepay sa fie posibila doar cu buletinul,.

AGENTIILE DE PRESA: Kim Jong Un, prima aparitie publica dupa 22 de zile in contextul problemelor legate de coronavirus

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a aparut in public pentru prima data dupa 22 de zile, in contextul problemelor legate de raspandirea coronavirusului. Kim a vizitat un mausoleu national pentru a marca ziua de nastere a fostului lider Kim Jong Il, care a murit in 2011, relateaza Reuters.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )