Libnet.ro
UNICEF

01:05

Proiectul de lege care prevede organizarea alegerilor locale pe 27 septembrie, adoptat in Camera Deputatilor

B1 B1,
Proiectul de lege care prevede organizarea alegerilor locale pe 27 septembrie, adoptat in Camera Deputatilor

30:Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, in calitate de for decizional, proiectul de lege initiat de UDMR care prevede organizarea alegerilor locale pe data de 27 septembrie si a. continuă pe B1

Klaus Iohannis, despre organizarea alegerilor locale: Nu evenimentul in sine e problema, ci campania. Nu pot sa-mi imaginez sa facem mari adunari electorale in timpul epidemiei de Covid-19 (VIDEO)

Proiectul de lege care prevede organizarea alegerilor locale pe 27 septembrie a fost, miercuri, adoptat in Camera Deputatilor, urmand a ajunge pe masa presedintelui Klaus Iohannis spre promulgare. in acest context,.

Camera Deputatilor dezbate proiectul de lege pentru stabilirea datei alegerilor locale in 27 septembrie

Camera Deputatilor dezbate, miercuri, in calitate de for decizional, proiectul de lege pentru stabilirea datei alegerilor locale in 27 septembrie. Legea a trecut marti de senatori, cu amendamente.

Oficial. Parlamentul a adoptat legea care prevede organizarea localelor pe 27 septembrie

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, in calitate de for decizional, proiectul de lege initiat de UDMR care prevede organizarea alegerilor locale pe data de 27 septembrie si a respins initiativa legislativa a Guvernului cu acelasi obiect.

Proiectul pentru organizarea alegerilor locale in 27 septembrie intra, miercuri, la vot final in Camera Deputatilor

Camera Deputatilor dezbate miercuri, cu rol decizional, proiectul pentru stabilirea datei alegerilor locale in 27 septembrie. Comisiile de specialitate se intrunesc in sedinta pentru intocmirea raportului, iar pl.

FOTO Proiectul imobiliar care prevede construirea unui bloc de 6 etaje vizavi de Banca Nationala, in Centrul Istoric, a primit avizul Primariei Capitalei

Primaria Capitalei a avizat proiectul imobiliar care prevede construirea unui bloc cu inaltimea de pana la 6 etaje 32m) vizavi de Banca Nationala, la intersectia strazilor Doamnei si Academiei, potrivit unui proiect aflat in dezbatere publica, inainte de aprobarea in Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Imobilul ar urma sa fie construit pe terenul liber unde acum se afla o parcare, dar si pe spatiul lasat liber dupa demolarea imobilelor alaturate, care adaposteau Cafeneaua liberala si Terasa Doamneifostul cinema Doina, din care se pastreaza fatada.

Parlamentul a decis: Alegerile locale vor avea loc pe 27 septembrie

Camera Deputatilor a dezbatut si adoptat, miercuri, in regim de urgenta, proiectul de lege care stabileste datei alegerilor locale. Deputatii au adoptat initiativa legislativa cu 253 voturi pentru, 2 contra si 36 abtineri.

Senatul a adoptat documentul privind data alegerilor locale pe 27 septembrie

Plenul Senatului a adoptat marti, in calitate de prima Camera sesizata propunerea legislativa a UDMR privind data alegerilor locale din aceasta toamna, document care urmeaza sa fie inaintat Camerei Deputatilor, care este forul decizional, scrie g4media.

SENAT: Stabilirea datei alegerilor locale pe 27 septembrie

Plenul Senatului ia in discutie, marti, in sesiunea extraordinara, doua proiecte privind data alegerilor locale, propunerea fiind 27 septembrie.

SENAT: Stabilirea datei alegerilor locale pe 27 septembrie- pe ordinea de zi a plenului

Plenul Senatului ia in discutie, marti, in sesiunea extraordinara, doua proiecte privind data alegerilor locale, propunerea fiind 27 septembrie.

Stabilirea datei alegerilor locale pe 27 septembrie - pe ordinea de zi a plenului Senatului

Plenul Senatului ia in discutie, marti, in sesiunea extraordinara, doua proiecte privind data alegerilor locale, propunerea fiind 27 septembrie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )