Libnet.ro
UNICEF

19:00

Proiectul privind votul din diaspora a picat in Senat. A trecut abia la reluarea votului

B1 B1,
Proiectul privind votul din diaspora a picat in Senat. A trecut abia la reluarea votului

Proiectul de lege privind votul in diaspora a picat la vot, in Senat. Procedura a fost reluata si initiativa a trecut abia a doua oara, cu 75 de voturi pentru. Aceasta urmeaza sa ajunga in Camera. continuă pe B1

TARICEANU ANUNTA CA VA CONVOCA BP PE PROIECTUL PRIVIND VOTUL IN DIASPORA: Sper ca saptamana viitoare sa devina lege

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat astazi ca va convoca Biroul permanent pentru ca raportul pe proiectul legii privind votul in diaspora sa fie validat, el exprimandu-si speranta ca saptamana viitoare aceasta propunere legislativa va deveni lege.

Tariceanu: Raport de admitere pentru proiectul privind votul in diaspora. Speram ca miercuri sa fie aprobat (VIDEO)

Presedintele Senatului Calin Popescu-Tariceanu a precizat, luni, dupa Biroul permanent, ca proiectulprivind votul in diaspora urmeaza sa treaca in cursul zilei de de plen. in Biroul permanent,.

Senatul a adoptat votul privind votul din diaspora

Plenul Senatului a adoptat proiectul pentru modificarea unor acte normative privind votul in straina.

Legea privind votul in diaspora a fost adoptata de Senat

Legea privind votul in diaspora a fost adoptata, astazi, de plenul Senatului, dupa ce s-au dat doua voturi. La primul, proiectul nu intrunise numarul necesar de voturi favorabile pentru a fi adoptat.

Tariceanu: Proiectul legislativ privind votul in diaspora va intra luni in plenul Senatului

Proiectul privind votul in strainatate va fi supus luni spre aprobare plenului Senatului si va fi tr.

Calin Popescu Tariceanu: Proiectul legislativ privind votul in diaspora va intra luni in plenul Senatului

Proiectul privind votul in strainatate va fi supus luni spre aprobare plenului Senatului si va fi trimis apoi Camerei Deputatilor, a anuntat presedintele Camerei superioare, Calin Popescu-Tariceanu, dupa.

Tariceanu: Proiectul legislativ privind votul in diaspora va intra luni in plenul Senatului

Proiectul privind modificarea legislatiei electorale, prin extinderea votului la trei zile pentru romanii din strainatate, va intra luni in plenul Senatului, a anuntat presedintele forului legislativ, Calin Popescu Tariceanu.

Viorica Dancila, primele declaratii dupa sedinta coalitiei: Avem trei variante pentru votul din Diaspora

UPDATECoalitia de guvernare planuieste sa modifice Codul Penal. Astfel, urmeaza sa fie introdusa in lege interdictia amnistierii sau gratierii faptelor de coruptie, ca efect al referendumului de pe 26.

Ludovic Orban: AEP incearca sa modifice pe usa din dos legislatia privind votul din strainatate. Parlamentul sa adopte strict proiectul din Comisia speciala, fara adaugiri (VIDEO)

Proiectul de lege pentru modificarea legislatiei privind votul in strainatate trebuie sa fie adoptat de catre plenul Parlamentului in forma convenita in cadrul Comisiei speciale comune a Camerei Deputatilor.

Orban doreste ca Senatul sa dezbata in procedura de urgenta proiectul privind desfiintarea Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie

Presedintele PNL, Ludovic Orban, doreste ca in sesiunea extraordinara a Senatului sa se dezbata in procedura de urgenta proiectul de lege initial de liberali privind desfiintarea Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie. El a precizat ca acest proiect a trecut de Camera Deputatilor prin adoptare tacita.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )