Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rares Bogdan, candidat PNL la europarlamentare: Votul e unul de ramanere sau nu in Europa legilor si a valorilor / ALDE nu au dreptul sa castige de pe urma caderii PSD, sunt complici si trebuie sa-si asume asta (VIDEO)

B1 B1,
Rares Bogdan, candidat PNL la europarlamentare: Votul e unul de ramanere sau nu in Europa legilor si a valorilor / ALDE nu au dreptul sa castige de pe urma caderii PSD, sunt complici si trebuie sa-si asume asta (VIDEO)

PSD-ALDE-UDMR nu mai pot guverna in aceasta tara - un mesaj transant al lui Rares Bogdan, candidat PNL la alegerile europarlamentare. Bogdan a declarat, pentru B1 TV, ca partidele aflate la guvernare trebuie. continuă pe B1

Surse: Rares Bogdan, testat de PNL in sondaje pentru Primaria Capitalei. Jurnalistul va fi anuntat maine cap de lista la europarlamentare

Jurnalistul Realitatea TV Rares Bogdan a fost testat de PNL in sondaje pentru Primaria Capitalei, sustin surse politice pentru Adevarul. Pana la alegerile locale, Rares Bogdan va deschide lista PNL pentru alegerile europarlamentare din mai. Anuntul oficial va fi facut joi.

Primul mesaj al lui Rares Bogdan in calitate de candidat PNL la euroalegeri

Rares Bogdan, candidatul care va deschide lista PNL la euroalegeri, a subliniat ca formatiunea liberala poate sa se claseze la europarlamentare pe primul loc si a lansat mai multe atacuri la adresa PSD.

Lider PNL: Rares Bogdan a fost ales pentru abilitatile sale de comunicare, nu pentru alte abilitati. A fost pus pe lista de Orban, care si-a asumat sa-l puna pe primul loc

Presedintele PNL Constanta, deputatul Bogdan Hutuca, a afirmat vineri, ca Rares Bogdan a fost ales candidat al partidului pentru alegerile europarlamentare pentru abilitatile sale de comunicare si pentru pozitionarea anti-PSD, spunand ca acesta a fost pus pe lista de catre presedintele partidului, Ludovic Orban, care si-a asumat acest lucru.

Rares Bogdan deschide lista PNL pentru alegerile europarlamentare: Nu putem abandona Romania in bratele PSD. Ma voi bate in continuare pentru a afla adevarul despre 10 august (VIDEO)

Rares Bogdan deschide lista PNL pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. intr-o conferinta de presa sustinuta joi, la Parlament, Bogdan a declarat ca decizia de a candida a fost cea mai grea din viata lui.

Rares Bogdan deschide lista PNL pentru alegerile europarlamentare. Revin baronii Blaga, Hava si Falca

Lista candidatilor PNL la alegerile europarlamentare, deschisa de realizatorul tv Rares Bogdan, a fost validata joi de Biroul Politic National al partidului, potrivit unor surse liberale. Decizia a fost luata cu.

Rares Bogdan deschide lista PNL pentru alegerile europarlamentare. Adio televiziune! Revin baronii Blaga, Hava si Falca

Lista candidatilor PNL la alegerile europarlamentare, deschisa de realizatorul tv Rares Bogdan, a fost validata joi de Biroul Politic National al partidului, potrivit unor surse liberale. Decizia a fost luata cu.

Rares Bogdan, in fruntea listei PNL pentru europarlamentare

Lista PNL pentru europarlamentare a fost validata astazi, primele pozitii fiind ocupate, in ordine, de Rares Bogdan, Mircea Hava, Siegfried Muresan, Vasile Blaga, Adina Valean.

Lista PNL pentru europarlamentare, cu Rares Bogdan pe primul loc, va fi validata joi de conducerea partidului / Lansarea candidatilor, sambata, la summit-ul PPE, in prezenta lui Iohannis

Liberalii valideaza joi lista pentru europarlamentare care este deschisa de jurnalistul Rares Bogdan, iar lansarea candidatilor va avea loc sambata, in cadrul summit-ului PPE de la Bucuresti, la care participa si presedintele Klaus Iohannis, au declarat, pentru HotNews. ro, surse liberale.

Din studio pe listele PNL: ce spune Rares Bogdan despre candidatura

Omul de televiziune Rares Bogdan este cel care va deschide lista PNL pentru europarlamentare. Dar va fi nevoit sa renunte la emisiune. Rares Bogdan s-a invartit multa vreme in jurul acestei candidaturi: ba spunea ca va candida, ba insista ca va cantari atent decizia pentru ca simte ca poate face lucruri si din postura de [] .

Primul clip de campanie lansat de PNL cu Rares Bogdan in prim-plan: Credeti-ma, noi vom castiga. Ei vor pierde. E timpul Romaniei! (VIDEO)

PNL si-a desemnat candidatii pentru alegerile europarlamentare, Rares Bogdan fiind primul pe lista. De altfel, in clipul de campanie al liberalilor, acesta face si un bilant sumbru al Guvernarii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2053 seconds )