Libnet.ro
UNICEF

23:15

Ce a raspuns Gheorghe Hagi cand a fost intrebat daca merge la vot

Antena3 Antena3,
Ce a raspuns Gheorghe Hagi cand a fost intrebat daca merge la vot

Patronul Viitorului Constanta, Gheorghe Hagi, a oferit un raspuns uluitor atunci cand a fost intrebat daca merge duminica la vot. La vot? Nici nu stiam. Noi muncim, noi facem fotbal si ne intereseaza. continuă pe Antena3

DigiSport: Reactia incredibila a lui Gica Hagi, cand a fost intrebat daca merge la vot. VIDEO

Gica Hagi a avut o reactie neasteptata cand a fost intrebat daca va merge sa voteze la alegerile europarlamentare ce vor avea loc duminica, 26 mai. Subiectul va fi tratat pe larg de Digi 24, care va oferi toate informatiile in timp real.

Reactia NEASTEPTATA a lui Gica Hagi, intrebat daca merge la vot

Gica Hagi a avut o reactie neasteptata, cand a fost intrebat daca merge la vot pe 26 mai, zi in care se desfasoara atat alegerile europarlamentare, cat si referendumul convocat de presedintele Klaus.

Gheorghe Hagi ramane misterios in privita lui Ianis

Intrebat daca finala Cupei Romaniei de sambata cu Astra Giurgiu va fi ultimul meci pentru Ianis Hagi la Viitorul, Gheorghe Hagi a oferit un raspuns care lasa loc de interpretari.

Ce au spus Hagi si Halep despre mersul la vot. Raspunsul din ofsaid al Regelui

Gheorghe Hagi a avut o reactie surprinzatoare in momentul in care a fost intrebat daca va merge sa voteze la alegerile europarlamentare de duminica, 26 mai.

Gheorghe Hagi, prima reactie dupa castigarea Cupei Romaniei cu Viitorul

Vedeti mai jos ce a declarat Gheorghe Hagi, la cald, dupa obtinerea celui de-al doilea trofeu la carma echipei pe care a creat-o de la zero in fotbalul romanesc.

Gheorghe Hagi: Suntem in forma buna

Viitorul disputa prima finala din istorie in Cupa Romaniei si antrenorul patron Gheorghe Hagi spera sa duca trofeul la Constanta.

Gheorghe Hagi, inaintea finalei Cupei Romaniei: Suntem pregatiti de meci, sper sa ne intoarcem la Constanta cu trofeul

Tehnicianul Gheorghe Hagi a declarat, vineri seara, ca jucatorii sai sunt pregatiti pentru finala Cupei Romaniei si spera sa revina la Constanta cu trofeul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )