Libnet.ro
UNICEF

20:47

Razboi total in USR SURSE: Tudor Benga si Cosette Chichirau au cerut demisia lui Dan Barna, Ionut Mosteanu si Catalin Drula Barna vrea sa ceara vot online pentru ramanerea in functie

B1 B1,
Razboi total in USR SURSE: Tudor Benga si Cosette Chichirau au cerut demisia lui Dan Barna, Ionut Mosteanu si Catalin Drula Barna vrea sa ceara vot online pentru ramanerea in functie

Este razboi total in USR dupa ratarea turului doi al alegerilor prezidentiale. Potrivit surselor B1. ro, in sedinta de comitet politic de luni deputatii Tudor Benga si Cosette Chichirau au cerut demisia. continuă pe B1

Vlad Voiculescu ar trebui sa fie candidatul USR-PLUS la Primaria Capitalei? Cosette Chichirau: Bineinteles ca nu! Nicusor Dan trebuie sa fie, si-a dedicat viata Bucurestiului, cunoaste orasul si nu vorbeste aiurea (VIDEO)

Cosette Chichirau, unul dintre cei mai influenti membri USR, a declarat, pentru B1 TV, ca Nicusor Dan ar trebui sa fie candidatul USR-PLUS la Primaria Capitalei, nu Vlad Voiculescu, lider PLUS, caci Dan si-a.

Dan Barna nu mai e fericit in USR. Surse: mai multi lideri i-au cerut demisia. Barna cere vot electronic pentru demiterea sa

In sedinta de aseara, mai multi lideri USR i-au cerut demisia lui Dan Barna din fruntea partidului, dupa ce a ratat finala prezidentiala. Printre ei: Mihai Gotiu, Cosette Chichirau, Tudor Benga si Silviu Dehelean, sustin surse politice pentru Adevarul. in replica, Dan Barna a spus ca-si pune manatul pe masa, dar a cerut ca soarta sa in fruntea USR sa fie decisa de toti membrii partidului prin vot electronic.

Cosette Chichirau: E nevoie de o solutie nationala de unificare a dreptei pentru locale. Daca noi venim cu un candidat si PNL vine cu un candidat, PSD va castiga peste tot (VIDEO)

Cosette Chichirau, liderul USR Iasi, s-a aratat dezamagita de rezultatul obtinut de Dan Barna la prezidentiale. intr-o interventie pentru B1 TV, aceasta a insistat, insa, ca e nevoie de o redresare.

Tudor Benga, deputatul USR care i-a cerut demisia lui Barna: S-au facut erori multiple si trebuie sa existe o asumare. E o hipercentralizare a deciziei si a resurselor in interior (VIDEO)

Deputatul USR Tudor Benga a declarat, pentru B1 TV, ca el si alti membri ai Comitetului Politic al USR i-au cerut demisia lui Dan Barna, dat fiind esecul inregistrat la alegerile prezidentiale. Benga a reprosat.

Tudor Benga recunoaste ca i-a cerut demisia lui Dan Barna: Votul de incredere pe care il cere mi se pare o scamatorie politica

Deputatul USR Tudor Benga a recunoscut, intr-o postare pe Facebook, ca a cerut demisia lui Dan Barna de la sefia partidului, precum si a lui Catalin Drula si Ionut Mosteanu, seful de campanie, respectiv de comunicare al USR. Chiar daca admite ca pozitia sa nu e sustinuta decat de putini dintre colegi, el insista ca demisia celor trei ar fi solutia matura pentru a readuce partidul pe fagasul corect. Barna vrea vot de incredere online dupa scorul de la prezidentiale: Rezultatul e ca la fotbal. Dai gol esti vedeta, nu dai gol, sunt critici .

Tensiuni in USR dupa esecul lui Dan Barna la alegeri. Cosette Chichirau: Ar putea veni niste oameni proaspeti in fruntea partidului. Neasumarea guvernarii a fost o greseala (VIDEO)

Scandal in USR, dupa ce Dan Barna a ratat prezenta in turul doi. Mai multi lideri au inceput deja sa il critice pe seful formatiunii si i-au reprosat candidatului la alegerile prezidentiale atitudinea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )