Libnet.ro
UNICEF

16:30

Sistemul de monitorizare a prezentei la vot, utilizat la alegerile prezidentiale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sistemul de monitorizare a prezentei la vot, utilizat la alegerile prezidentiale

Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) nu are niciun fel de problema legata de utilizarea tabletelor la viitoarele alegeri prezidentiale, a anuntat Lia Olguta Vasilescu, presedintele comisiei parlamentare pentru alegerile europarlamentare. Ea a spus ca a trimis catre STS o nota in care solicita ca toate datele de la europarlamentare sa fie salvate, inainte ca tabletele conectate la sistemul infor-matic de monitorizare a prezentei la vot sa fie folosite la alegerile prezidentiale din luna noiembrie. continuă pe Ziarul Bursa

Alexandru Cumpanasu: Mama Alexandrei Macesanu a strans aproximativ 2.000 de semnaturi pentru candidatura mea la alegerile prezidentiale

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, a marturist ca mama fetei disparute in tragedia din Caracal a strans aproximativ 2. 000 de semnaturi pentru candidatura sa la alegerile prezidentiale din noiembrie, desi.

Klaus Iohannis isi va depune candidatura pentru alegerile prezidentiale pe 20 septembrie

Presedintele Klaus Iohannis isi va depune, in 20 septembrie, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidentiale. Seful statului este sustinut de catre PNL impreuna cu care organizeaza deja actiuni de precampanie in tara.

Surpriza in cursa pentru alegerile prezidentiale: Un cunoscut candidat se retrage!

Bibliotecarul Avram Iancu din Petrosani, cunoscut pentru performantele sale din domeniul sporturilor extreme, a anuntat ca se retrage din cursa pentru alegerile prezidentiale din noiembrie. Motivul: nu a reusit.

Iohannis, Dancila, Barna, averi inainte de alegerile prezidentiale. Cat detin favoritii pentru presedintie in conturi

Antena 3 a prezentat averile principalilor favoriti la alegerile prezidentiale, respectiv Klaus Iohannis, Viorica Dancila si Dan Barna. Klaus Iohannis Doua apartamente si trei case are Klaus Iohannis, iar.

Deznodamant neasteptat in alegerile prezidentiale din Tunisia: doi candidati anti-sistem isi revendica prezenta in turul doi

Doi candidati anti-sistem considerati outsideri, dintre care unul aflat in inchisoare, au revendicat duminica seara calificarea in turul doi al scrutinului prezidential din Tunisia, la capatul unui vot marcat de o participare slaba, relateaza AFP.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )