Libnet.ro
UNICEF

11:30

Sondaj CURS: PSD ar castiga alegerile europarlamentare

Antena3 Antena3,
Sondaj CURS: PSD ar castiga alegerile europarlamentare

Radu Tudor a prezentat, joi, in emisiunea Punctul de intalnire un sondaj Curs, care arata intentia de vot a romanilor la europarlamentare in ceea ce priveste principalele partide. continuă pe Antena3

Pieleanu: 30% prezenta la alegerile europarlamentare. PSD -33%, PNL -23%

Marius Pieleanu a spus la Punctul de intalnire de laAntena 3ca prezenta la vot la alegerile europarlamentare de anul acesta va fi de 30%. De asemenea, sociologul a explicat cate procente.

Dragnea va fi externat vineri. Sedinta pentru validarea listei la alegerile europarlamentare, in weekend

Presedintele PSD va iesi din spital vineri, urmand sa continue tratamentul pentru problemele la spate. Dragnea nu a fost de acord cu operatia, astfel ca medicii vor continua sa-l tina sub supraveghere in.

Retele de socializare combat dezinformarea inainte de alegerile europarlamentare

Manipularea politica prin retelele de socializare este o problema reala la nivelul Uniunii Europene. Pe acest fond, Facebook a anuntat ca va intensifica eforturile de combatere a dezinformarii inainte de alegerile pentru Parlamentul European din luna mai, si va colabora cu agentia de presa germana DPA pentru verificarea informatiilor.

The Guardian: De ce Viktor Orban si aliatii lui nu vor castiga alegerile UE

Politica democratica are nevoie de dramatism. Alegerile sunt o forma de sesiune terapeutica in care alegatorii sunt confruntati cu cele mai rele temeri ale lor - un nou razboi, colapsul demografic, criza economica, orori ecologice - dar ajung sa fie convinsi ca ei au puterea de a evita dezastrul, scrie Guardian, citat de Rador.

Sondaj INSCOP. PSD, mult sub 30%. Ce partide vin puternic din spate

PSD se afla pe primul loc in intentia de vot a romanilor pentru euroalegeri, fiind urmata la mai putin de un procent de PNL, potrivit ultimul studiu INSCOP. Locul trei e ocupat de Alianta USR-PLUS, la mare distanta de urmatoarele formatiuni.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )