Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sondaj IMAS. Cine conduce in cursa pentru nou mandat de presedinte. Principalul favorit din PSD

Adevărul Adevărul,
Sondaj IMAS. Cine conduce in cursa pentru nou mandat de presedinte. Principalul favorit din PSD

Klaus Iohannis conduce detasat in preferinta electoratului pentru obtinerea unui nou mandat de presedinte, potrivit unui sondaj IMAS, realizat la comanda Europa FM. Al doilea clasat e Calin Popescu-Tariceanu, liderul ALDE. Pe de alta parte, cea mai buna varianta a PSD ar fi Gabriela Firea, aceasta avand o intentie de vot net superioara fata de Liviu Dragnea. continuă pe Adevărul

Sondaj IMAS. Cine conduce in cursa pentru un nou mandat de presedinte. Principalul favorit din PSD

Klaus Iohannis conduce detasat in preferinta electoratului pentru obtinerea unui nou mandat de presedinte, potrivit unui sondaj IMAS, realizat la comanda Europa FM. Al doilea clasat e Calin Popescu-Tariceanu, liderul ALDE. Pe de alta parte, cea mai buna varianta a PSD ar fi Gabriela Firea, aceasta avand o intentie de vot net superioara fata de Liviu Dragnea.

Sondaj IMAS: Iohannis, favorit n cursa prezidentiala. Ce cota electorala are Dragnea / PNL, peste PSD la intentia de vot la parlamentare

Klaus Iohannis este favorit in cursa pentru Cotroceni, fiind creditat cu 34,9% din intentiile de vot ale romanilor, potrivit unui sondaj IMAS, realizat la comanda Europa FM.

IN PARLAMENTUL EUROPEAN: Iuliu Winkler va candida pentru un nou mandat

Eurodeputatul Iuliu Winkler UDMR, PPE) a anuntat, astazi,, la Deva, ca isi va depune candidatura pentru un nou mandat in Parlamentul European, la alegerile din acest an, el urmand sa-si finalizeze dosarul de candidat pana la 1 februarie pentru a fi analizat apoi de catre forurile decizionale ale UDMR.

Sondaj IMAS. Surprizele de la parlamentare. Ce partid a luat fata PSD

PSD e in plina cadere, aceasta formatiune ajungand la o intentie de vot de 16,4% daca duminica viitoare ar fi alegeri parlamentare, potrivit unui sondaj IMAS, la comanda Europa FM. Social-democratii au fost depasiti in intentia de vot de PNL, formatiunea care ar strange 17,1%.

Cum vrea Iohannis sa prinda un nou mandat de presedinte in 2019

Klaus Iohannis a declarat pe data de 4 ianuarie ca va candida pentru un nou mandat la alegerile prezidentiale. Seful statului s-a declarat optimist in ceea ce priveste candidatura sa pentru un nou mandat si a mentionat ca nu se teme de niciun contracandidat. Care sunt obiectivele presedintelui pentru acest an. Da, sunt foarte optimist. Nu [] .

Sondaj: PSD, sub 20%. Klaus Iohannis este favorit la prezidentiale

PSD a scazut sub 20% din intentiile de vot, arata un sondaj IMAS realizat la comanda Europa FM. Acelasi sondaj mai arata ca Iohannis conduce detasat in cursa pentru alegerile prezidentiale, iar Dragnea nu pare.

Iohannis: Obiectivul meu personal pentru alegeri e cstigarea unui nou mandat de presedinte. Sunt optimist

In prima declaratie publica din acest an, Klaus Iohannis a mentionat intre provocarile lui 2019 si alegerile prezidentiale la care spera sa obtina al doilea mandat de presedinte. Sunt optimist, a spus el.

Ministrul Justitiei anunta ca Anca Jurma nu mai vrea un nou mandat de interimar la sefia DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni, la CSM, ca Anca Jurma a anuntat, prin intermediul unei scrisori transmise Sectiei pentru procurori a CSM, ca nu mai vrea sa continue mandatul interimar la conducerea DNA.

Mircea Draghici, dupa ce a fost respins de Iohannis: Am fi avut amandoi ocazia sa intram in istorie! Sacrificati progresul tarii pentru miza unui nou mandat

Mircea Draghici, refuzat de Klaus Iohannis pentru Ministerul Transporturilor, il acuza pe seful statului ca pune interesul personal inaintea tarii. Originar din Pitesti, Mircea Draghici, vede ca o chestiune simbolica faptul ca, la randul sau, Klaus Iohannis provine din Sibiu, orasul situat la celalalt capat al sectorului neterminat din autostrada A1.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )