Libnet.ro
UNICEF

18:15

Sondaj INSCOP. PSD, mult sub 30%. Ce partide vin puternic din spate

Adevărul Adevărul,
Sondaj INSCOP. PSD, mult sub 30%. Ce partide vin puternic din spate

PSD se afla pe primul loc in intentia de vot a romanilor pentru euroalegeri, fiind urmata la mai putin de un procent de PNL, potrivit ultimul studiu INSCOP. Locul trei e ocupat de Alianta USR-PLUS, la mare distanta de urmatoarele formatiuni. continuă pe Adevărul

Sondaj INSCOP: PSD si PNL, aproape la egalitate. Social-democratii, sub pragul de 30%

Potrivit ultimului sondaj INSCOP, PSD a cazut mult sub pragul de 30%. in intentia romanilor de vot pentru euroalegeri, PSD se mentine pe primul loc, insa urmat la mai putin de un procent de PNL. Locul trei e.

Sondaj INSCOP pentru europarlamentare: PSD si PNL sunt aproape umar la umar. Cat au celelalte partide

Conform ultimului sondaj INSCOP Research, realizat in perioada 5 13 martie 2019, la comanda Fundatiei Konrad Adenauer, PSD si PNL sunt aproape la egalitate in intentia de vot pentru alegerile europarlamentare.

Sondaj INSCOP pentru europarlamentare: PSD si PNL sunt aproape la egalitate

Ultimul sondaj INSCOP Research, realizat in perioada 5 - 13 martie 2019, la comanda Fundatiei Konrad Adenauer, arata ca PSD si PNL sunt aproape la egalitate in intentia de vot pentru alegerile europarlamentare, potrivit HotNews .

Alegeri europarlamentare: PSD scade vertiginos si e la un pas sa piarda primul loc

Ultimul sondaj privind intentiile de vot la europarlamentare vine cu mari surprize. PSD a scazut mult sub 30%, iar PNL vine tare din spate. Sondajul INSCOP, realizat in perioada 5-13 martie arata ca PSD si PNL sunt aproape la egalitate in intentia de vot pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. Conform ultimului sondaj INSCOP Research, [] .

Sondaj: Scade DRASTIC increderea in actuala guvernare. Aproape trei sferturi dintre romani cred ca TARA MERGE iNTR-O DIRECTIE GRESITA. in schimb, creste increderea in UE

Romanii sunt nemultumiti de guvernarea PSD, iar acest lucru se vede si in cel mai recent sondaj INSCOP. Potrivit datelor, 72,8% dintre romani considera ca directia in care se indreapta Romania este.

Sondaj INSCOP: Aproape trei sferturi dintre romani cred ca tara merge intr-o directie gresita / in schimb, euro-optimismul este in crestere

Romanii sunt mai pesimisti in ceea ce priveste directia propriei tari si mai optimisti fata de cea a Europei, arata un sondaj national realizat de INSCOP la comanda Fundatiei Konrad Adenauer.

Sondaj CURS: PSD ar castiga alegerile europarlamentare

Radu Tudor a prezentat, joi, in emisiunea Punctul de intalnire un sondaj Curs, care arata intentia de vot a romanilor la europarlamentare in ceea ce priveste principalele partide.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )