Libnet.ro
UNICEF

10:15

Azi avem premier. Presedintele Klaus Iohannis il va desemna pe Ludovic Orban. Pe cate voturi se bazeaza PNL

Adevărul Adevărul,
Azi avem premier. Presedintele Klaus Iohannis il va desemna pe Ludovic Orban. Pe cate voturi se bazeaza PNL

Klaus Iohannis va discuta azi, la Cotroceni, cu Ludovic Orban PNL), Kelemen Hunor UDMR) si Dan Barna USR), ultima etapa a consultarilor pentru desemnarea noului premier. Favorit este Ludovic Orban. insa liderul PNL nu are deocamdata majoritate parlamentara: ALDE, UDMR, PMP si USR vor vota un guvern liberal cu anumite conditii, insa fara ProRomania Ludovic Orban nu poate ajunge la Palatul Victoria. Cheia e din nou la Victor Ponta. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban, desemnat premier de Klaus Iohannis. Cand va fi votat noul Guvern si cine sunt ministri

Ludovic Orban a fost desemnat premier de presedintele Klaus Iohannis. Cand va fi votat noul Guvern si cine sunt ministri? Ludovic Orban, desemnat premier de Klaus Iohannis Guvernul Vioricai Dancila, al patrulea din istoria post-decembrista demis in urma motiunii de cenzura, va fi condus de o echipa a carei componenta a fost anticipata, in mare .

Presedintele Klaus Iohannis, la o terasa din centrul Timisoarei

Presedntele Klaus Iohannis, insotit de liderul PNL, Ludovic Orban, primarul municipiului Timisoara, Nicolae Robu, si alti lideri liberali s-a odihnit pe o terasa in centrul orasului Timisoara, inaintea Adunarii Regionale a PNL care are loc in acest municipiu.

Componentele echipei feminine de tenis de masa a Romaniei, campioane europene, au fost decorate de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat luni, decretul de decorare a antrenorului Filimon Viorel si a sportivelor Ciobanu Irina, Diaconu Adina Mihaela, Dodean Monteiro Daniela, Samara N. Elizabeta si Szocs Bernadette Cynthia.

Presedintele Klaus Iohannis a trecut prin Lugoj.Ne pregatim de o lupta grea, doar aparent e un lucru usor

Peste 2. 500 de persoane l-au asteptat duminica, la ora 14, pe presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, pe platoul din fata Casei de Cultura a Sindicatelor.

Scrisoarea emotionanta a unei copile de 11 ani catre presedintele Klaus Iohannis: Nu va mai ganditi la dumneavoastra

Domnule Iohannis, nu va mai ganditi la dumneavoastra. Aceasta este rugamintea unei fetite de 11 ani, rugaminte adresata presedintelui, intr-o scrisoare scrisa de mana.

KLAUS IOHANNIS: Prezenta la vot in numar mare este esentiala pentru a avea o Romanie fara PSD

Presedintele Klaus Iohannis afirma intr-un mesaj transmis pe Facebook ca adevarata schimbare in Romania vine prin votul tuturor romanilor care cred in democratie, libertate, stat de drept, valori pro-europene, modernizare si normalitate si ca prezenta la vot in numar mare este esentiala pentru a avea, pentru prima data in ultimii 30 de ani, o Romanie fara PSD.

Viorica Dancila vrea o confruntare cu Klaus Iohannis, dupa ce l-a desemnat pe Orban premier: Face rau Romaniei

Viorica Dancila a anuntat ca social-democratii nu vor vota in Parlament cabinetul propus, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban. Presedintele PSD a plusat, cerandu-i lui Iohannis o confruntare unul la unul in fata romanilor. Viorica Dancila vrea o confruntare cu Klaus Iohannis Continua seria de reactii si replici dupa desemnarea .

Ce a aparut pe pagina lui Klaus Iohannis in urma cu putin timp

Presedintele Klaus Iohannis a reiterat marti pe Facebook anuntul desemnarii lui Ludovic Orban in scaunul de premier. Am decis sa-l desemnez premier pe domnul Ludovic Orban. Este presedintele PNL, cel mai mare .

Lista completa a noului Guvern Ludovic Orban. Nume surpriza la ministere! Cu ce propuneri a mers la Klaus Iohannis

Lista completa a noului Guvern Ludovic Orban. Nume surpriza la ministere, cele maximum 16, comparativ cu 24 cate are Guvernul Dancila. Cu ce propuneri a mers la presedintele Klaus Iohannis? Lista completa a noului Guvern Ludovic Orban Guvernul Gancila, al patrulea din istoria post-decembrista demis in urma motiunii de cenzura, va fi condus de o .

Klaus Iohannis a dezvaluit noul Guvern al Romaniei. Pe cine va numi in functia de premier

Presedintele Klaus Iohannis a dezvaluit noul Guvern al Romaniei, in plin razboi cu PSD. Pe cine va numi seful statului in functia de premier. Klaus Iohannis a dezvaluit noul Guvern al Romaniei Guvernul Dancila a cazut, dar PSD si PNL tot mai au lucruri de impartit. Presedintele Romaniei a lansat un atac la adresa formatiunii .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )