Libnet.ro
UNICEF

15:17

Cifre-bomba. Cum se impart voturile pentru Klaus Iohannis si Viorica Dancila in turul 2

Antena3 Antena3,
Cifre-bomba. Cum se impart voturile pentru Klaus Iohannis si Viorica Dancila in turul 2

Radu Tudor a prezentat, vineri, date de ultima ora privind modul in care ar putea vota romanii in turul doi al alegerilor prezidentiale. continuă pe Antena3

Fostul ministru al Muncii, noua intrebari pentru Klaus Iohannis: De ce ati indus frica in randul pensionarilor?

Fostul ministru al Muncii, Marius Budai, a formulat noua intrebari pentru candidatul PNL, Klaus Iohannis, in contextul dezbaterii electorale organizate de seful statului la BCU cu politologi, formatori de opinie s.

Ultima zi de campanie. Klaus Iohannis, baie de multime la Bacau. Viorica Dancila prezinta un discurs final pentru romani

Candidatii inscrisi in al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale au, vineri, ultimele actiuni inainte de incheierea campaniei electorale. Klaus Iohannis se intalneste cu alegatorii din Bacau, intr-un eveniment organizat de PNL, iar Viorica Dancila anunta ca va prezenta un discurs final pentru romani.

Ludovic Orban, invitat sa-i adreseze o intrebare lui Klaus Iohannis in timpul dezbaterii de marti seara: Ce a vrut sa afle premierul de la prezidentiabilul PNL(VIDEO)

Premierul Ludovic Orban i-a adresat o intrebare presedintelui Klaus Iohannis la dezbaterea care a avut loc, marti seara, dupa ce a primit aceasta provocare de la jurnalistul Radu Tudor. Liderul guvernului l-a.

Klaus Iohannis si Viorica Dancila, ultimele actiuni de campanie inaintea votului de duminica

Candidatii inscrisi in al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale au, vineri, ultimele actiuni inainte de incheierea campaniei electorale. Klaus Iohannis se intalneste cu alegatorii din Bacau, intr-un eveniment organizat de PNL, iar Viorica Dancila anunta ca va prezenta un discurs final pentru romani.

PMP: Votul meu si al colegilor mei va merge spre Klaus Iohannis

Presedintele PMP, Eugen Tomac, anunta ca el si colegii sai de partid vor vota pentru Klaus Iohannis in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, excluzand varianta unui boicot. imi pare rau ca nu am.

EUGEN TOMAC (PMP): Votul meu si al colegilor mei va merge spre Klaus Iohannis

Presedintele PMP, Eugen Tomac, anunta ca el si colegii sai de partid vor vota pentru Klaus Iohannis in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, excluzand varianta unui boicot.

Ce raspuns a primit Viorica Dancila, dupa ce l-a invitat din nou la dezbatere pe Klaus Iohannis. Reactie ironica

Episod pilot, dubla doi. Viorica Dancila l-a invitat din nou la dezbatere pe Klaus Iohannis, pentru a-si infrunta perspectivele. Reactie ironica din partea senatoarei PNL Alina Gorghiu. Ce raspuns a primit Viorica Dancila dupa ce l-a invitat din nou la dezbatere pe Klaus Iohannis? De te-ndeamna, de te cheama Tu ramai la toate rece .

Viorica Dancila, apel de ultima ora catre Klaus Iohannis: il invit la ora 20 la Parlament pentru o dezbatere

Candidata PSD la prezidentiale, Viorica Dancila, a transmis vineri ca echipa sa de campanie incearca sa discute cu liberalii despre o dezbatere cu Klaus Iohannis la ora 20. 00, in Parlament. Fostul premier a.

Viorica Dancila il cheama pe Klaus Iohannis la dezbatere printr-o scrisoare deschisa

Prezidentiabilul PSD Viorica Dancila se adreseaza, intr-o scrisoare deschisa, romanilor, jurnalistilor, formatorilor de opinie, lansand un apel public pentru a-l chema pe contracandidatul sau Klaus Iohannis la o dezbatere incepand cu ora 20:00, la Palatul Parlamentului. Ea il acuza din nou pe presedinte ca fuge de intrebari si anunta ca echipa sa de campanie incearca sa contacteze staff-ul lui Iohannis.

Viorica Dancila ii spulbera sperantele lui Klaus Iohannis: Cei care l-au votat in turul I, s-ar putea sa...

Viorica Dancila, presedintele PSD, a declarat, joi seara ca presedintele Klaus Iohannis nu a luptat deloc pentru romani. Este o competitie intre un candidat dictator si unul care este pentru romani. Eu.

ştiri din Politica

actualitate, 15:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )