Libnet.ro
UNICEF

01:05

DANCILA, DESPRE ORBAN-PREMIER: Este cel mai vocal promotor al masurilor de austeritate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DANCILA, DESPRE ORBAN-PREMIER: Este cel mai vocal promotor al masurilor de austeritate

Premierul Viorica Dancila a declarat, dupa desemnarea lui Ludovic Orban premier, ca acesta este cel mai vocal promotor al masurilor de austeritate. in rest, acelasi amatorism si acelasi mare nimic de pana acum, a spus Dancila, adaugand ca PSD nu va vota Guvernul lui Iohannis si nu se va prezenta la votul de investitura. continuă pe Ziarul Bursa

Dancila, despre Orban-premier: Este cel mai vocal promotor al masurilor de austeritate

Premierul Viorica Dancila, dupa desemnarea lui Ludovic Orban premier, ca acesta este cel mai vocal p.

Cel mai mare pelerinaj ortodox din Romania, in plina desfasurare: Zeci de mii de oameni s-au inchinat la sfintele moaste ale Cuvioasei Parascheva (VIDEO)

Sarbatoare mare, astazi, pentru credinciosii ortodocsi. Este Sfanta Cuvioasa Parascheva! La Iasi, are loc, in acest moment, cel mai mare pelerinaj ortodox din tara, la care participa aproape 80 de mii de.

Cum se schimba comportamentul uman in online? Mary Aiken, considerata cel mai important ciberpsiholog din lume, explica ce mecanisme ne indeamna sa intram in betia internetului: Prezenta in online le poate afecta unora judecata, se comporta ca la betie

De cate ori vi s-a intamplat sa stati ore in sir pe internet cu toate ca v-ati propus doar sa va verificati cateva minute emailul? V-ati confruntat cu o durere de cap si apoi ati cautat pe internet sfaturi medicale si dintr-odata ati realizat ca sunteti foarte bolnavi? Tehnologia este tot mai prezenta in viata noastra si ne schimba fara sa ne dam seama, de la relatiile pe care le dezvoltam, la modul in care facem cumparaturile si pana la educarea copiilor nostri. Aflata pentru doua zile la Bucuresti, dr. Mary Aiken, considerata cel mai important psiholog criminalist in domeniul ciberpsihologiei din lume, a explicat care este efectul Cyber si cum internetul ne poate schimba viata si nu neaparat in bine, daca nu suntem constienti de puterea lui.

Cel mai mare pericol la care te expui cand zbori cu avionul

Chiar daca avionul este considerat cel mai sigur mijloc de transport, asta nu inseamna ca nu exista niciun pericol. De exemplu stiai ca atunci cand calatoresti cu avionul te supui automat.

Realitatea TV se inchide cel mai probabil pe 30 octombrie. Avocatul Gheorghe Piperea explica ce se intampla la CNA

Desi cifrele erau in regula si exista un plan de organizare aprobat in care trebuiau platite darile, postul Realitatea TV se inchide cel mai probabil pe 30 octombrie. Avocatul Gheorghe Piperea explica ce s-a intamplat la CNA. Realitatea TV se inchide cel mai probabil pe 30 octombrie Realitatea TV se inchide cel mai probabil pe .

Zeci de morti si de disparuti in Japonia, in urma taifunului Hagibis, cel mai puternic al ultimilor 60 de ani (VIDEO)

Cel putin 23 de persoane au murit dupa ce Japonia a fost lovita de taifunul Hagibis, cel mai puternic din ultimii 60 de ani, guvernul nipon desfasurandzeci de mii de militari in zonele afectate, relateaza.

Lira sterlina a crescut fata de euro si dolar la cel mai ridicat nivel dupa luna mai

Lira sterlina a crescut marti fata de euro si dolar la cel mai ridicat nivel dupa luna mai, iar acti.

Top 20 vedete care s-au imbracat cel mai bine in 2019

Anul 2019 se apropie cu pasi repezi de final, iar, daca e sa privim in urma, descoperim o multime de momente stilistice ale vedetelor care au impresionat o lume intreaga. Iata care au fost cele mai bune aparitii vestimentare ale celebritatilor in 2019.

EUROSTAT Romania - printre tarile cu cel mai semnificativ declin al productiei industriale

Productia industriala a scazut cu 2,8% in zona euro si cu 2% in Uniunea Europeana, in luna august, comparativ cu perioada similara din 2018, Slovacia, Irlanda si Romania inregistrand cel mai semnificativ declin, arata datele publicate luni de Oficiul European de Statistica Eurostat), citate de Agerpres.

Bucuresti - primul loc in topul oraselor cu cel mai mare potential de dezvoltare din Europa

Capitala Romaniei se afla in topul oraselor cu cel mai mare potential de dezvoltare, pastrandu-si pentru al doilea an consecutiv prima pozitie in randul destinatiilor din Europa.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )