Libnet.ro
UNICEF

20:47

ATENTIE, DIASPORA! Au inceput inscrierile pentru cei care vor sa VOTEZE PRIN CORESPONDENTA la alegerile prezidentiale

B1 B1,
ATENTIE, DIASPORA! Au inceput inscrierile pentru cei care vor sa VOTEZE PRIN CORESPONDENTA la alegerile prezidentiale

Romanii din diaspora vor putea vota in premiera prin corespondenta la alegerile prezidentiale din toamna, in speranta ca astfel vor fi evitate cozile infernale de la scrutinele precedente, potrivit. continuă pe B1

Astazi incep inscrierile pentru cei care vor sa voteze in strainatate la alegerile prezidentiale

Alegatorii romani care doresc sa voteze la alegerile prezidentiale din acest an prin corespondenta sau la o sectie de votare din strainatate mai aproape de domiciliul sau resedinta lor se pot inregistra online incepand de astazi.

Stirile ProTV: Berbeceanu, mesaj pentru cei care au hacuit legislatia penala in folosul infractorilor

Traian Berbeceanu, fostul sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba, ii critica pe cei care au modificat Legile Justitiei, iar acum se declara oripilati de cazul din Caracal.

AEP ANUNTA: Cei care vor sa voteze in strainatate prin corespondenta la alegerile prezidentiale se pot inscrie online

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) anunta ca, incepand cu ziua de duminica, alegatorii romani care doresc sa voteze la alegerile prezidentiale din acest an prin corespondenta sau la o sectie de votare din strainatate mai aproape de domiciliul sau resedinta lor se pot inregistra online.

Viorica Dancila: Ma voi ocupa personal de toti cei care nu mai au ce cauta in sistem!

Premierul Viorica Dancila a anuntat, vineri seara, ca se va ocupa personal de toti cei care nu mai au ce cauta in sistem, in urma modului in care s-a actionat in cazul disparitiei fetei din.

Ce amenzi risca romanii care vor sa mearga cu masina in Italia, Franta sau Spania. Ce spun legile din aceste tari

Vacantele cu masina personala in Italia, Franta sau Spania nu vor mai fi niciodata la fel in viitorul apropiat. in Milano, au fost deja impuse niste restrictii pentru anumiti soferi si trebuie sa le cunosti, ca sa nu fii surprins cand ti se va interzice accesul in oras sau o sa vezi o amenda imensa .

Cei care vor sa voteze in strainatate la prezidentiale, prin corespondenta sau la o sectie apropiata, se pot inscrie online incepand de duminica, 28 iulie

Alegatorii romani care doresc sa voteze la alegerile prezidentiale din acest an prin corespondenta sau la o sectie de votare din strainatate mai aproape de domiciliul sau resedinta lor se pot inregistra online incepand de duminica.

Lobby impotriva avorturilor intr-o maternitate din Moldova. Ce sunt indemnate sa faca femeile care vor sa renunte la sarcina

Un cabinet de consiliere pentru femei care vor sa faca avort functioneaza de peste o luna in Maternitatea Elena Doamna, in urma unei colaborari incheiate intre spital si Mitropolia Moldovei si Bucovinei, prin Departamentul Pro Vita Iasi.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea un final de saptamana de vis - Schimbari uriase pe plan sentimental pentru SCORPIONI

Saptamana 22 - 28 iulie aduce doar lucruri bune pentru aceste trei semne zodiacale. HOROSCOP LEU - Te bucuri de viata in aceasta saptamana pentru ca incepe sezonul tau. Stralucesti de frumusete si iubire.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea un sezon al LEULUI genial

Amintratin sezonul Leului, iar aceste trei zodii vor avea o perioada uimitoare. HOROSCOP BERBEC - A venit momentul sa iesi de unde ai fost ascunsa. In sfarsit a iesit si soarele pe strada ta. Raul.

Avertizare MAE pentru romanii care calatoresc in Croatia

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau calatoresc i.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )