Libnet.ro
UNICEF

11:02

Se intampla acum in fata casei lui Ion Iliescu! Oamenii au venit la casa fostului presedinte

B1 B1,
Se intampla acum in fata casei lui Ion Iliescu! Oamenii au venit la casa fostului presedinte

Ion Iliescu, fost lider PSD si fost presedinte al Romaniei, a cerut urna mobila pentru a vota, la fel ca si in primul tur al alegerilor prezidentiale. Starea de sanatate nu i-a permis sa mai mearga la vot,. continuă pe B1

Alegeri prezidentiale, 24 noiembrie. Ion Iliescu si sotia sa Nina au solicitat din nou urna mobila

Duminica, 24 noiembrie, zi mare pentru soarta Romaniei din urmatorii cinci ani. Pana la aceasta ora, 680. 000 de romani au votat deja, printre care si oficialii tarii. in strainatate, oamenii au iesit in numar impresionat, in special date fiind si conditiile, drumul, timpul. Printre cei care nu s-au putut deplasa pana la o sectie de .

Romania postdecembrista, la a 8-a runda de alegeri prezidentiale. Klaus Iohannis se poate alatura langa Traian Basescu si Ion Iliescu, in clubul celor mai longevivi presedinti romani (VIDEO)

Romanii au mers de sapte ori la urne pentru a-si alege presedintele, din 1990 si pana acum. Odata cu instalarea lui Klaus Iohannis, Romania ajungea la patru sefi de stat. Cei mai longevivi au fost Ion Iliescu.

Lui Ionut Dolanescu i-au murit si unchiul si matusa, in aceeasi zi. Ce se intampla acum cu artistul indoliat

Este doliu in familia Mariei Ciobanu si a cantaretului Ionut Dolanescu. Artista a anuntat cu durere in suflet in urma cu doua zile pierderea ultimului ei frate, Ilie, dar si trecerea in nefiinta a surorii regretatului Ion Dolanescu. Familia lui Ionut Dolnescu a primit o lovitura crunta zilele acestea. S-a stins din viata atat unchiul .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ion Iliescu a votat. Urna mobila a plecat de la resedinta fostului presedinte dupa doar cateva minute

Ion Iliescu a votat. Urna mobila a plecat de la resedinta fostului presedinte dupa doar cateva minute. Urna mobila de la Liceul Jean Monnet a.

Ion Iliescu a cerut din nou urna mobila pentru a vota la prezidentiale

Ion Iliescu, fost lider PSD si fost presedinte al Romaniei, a cerut urna mobila pentru a vota, la fel ca si in primul tur al alegerilor prezidentiale. Starea de sanatate nu i-a permis sa mai mearga la vot,.

Ion Iliescu a solicitat urna mobila si pentru al doilea tur al alegerilor prezidentiale

Fostul presedinte Ion Iliescu va vota duminica, in cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, tot prin urna mobila, dupa ce a facut solicitare catre Sectia de votare 63 din Bucuresti.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Fostul presedinte Ion Iliescu a solicitat din nou urna mobila

Urna mobila de la Liceul Jean Monnet a pornit spre resedinta lui Ion Iliescu. Fostul presedinte a solicitat pentru a doua oara urna mobila. Fostul.

Dezvaluire soc in cazul Caracal! Ce s-a intamplat de fapt in fata casei lui Dinca, atunci cand a fost rapita Alexandra. Tocmai a iesit la iveala

Exista numeroase suspiciuni in cazul Caracal. Procurorii ridica la fileu niste lucruri care ar fi trebuit sa fie luate in considerare de mult. Dezvaluirile socante in cazul Caracal nu se las asteptate! Ce s-a intamplat in fata casei, atunci cand a fost rapita Alexandra? Caz Caracal: Ce s-a intamplat in fata casei, atunci cand a .

Alina Stoica, cea mai temuta femeie interlop din Spania. Ce se intampla acum cu Spaima Madridului

Romanca supranumita Spaima Madridului se numeste Alina Stoica si a ajuns sa fie cunoscuta in lumea infractorilor de peste hotare. Aceasta a devenit cea mai temuta femeie-interlop din Spania, fiind originara din Galati si incetul cu incetul si-a croit un drum prin comunitatea infractionala din respectiva tara. De curand s-a aflat si ca femeia si-a .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )