Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban, anunt surprinzator cu privire la starea de alerta: inseamna ca nu va mai fi stare de alerta

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, anunt surprinzator cu privire la starea de alerta: inseamna ca nu va mai fi stare de alerta

Executivul va vota hotararea prin care se prelungeste starea de alerta astazi, sau cel tarziu maine, spune Ludovic Orban. Premierul a recunoscut ca totul depinde de Partidul Social Democrat. Restrictiile nu vor mai putea fi prelungite daca social-democratii nu vor vota starea de alerta in Parlament. continuă pe Antena3

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Daca Parlamentul respinge starea de alerta, riscul unui nou val epidemic este foarte mare

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca daca Parlamentul va respinge prelungirea starii de alerta si dupa 15 iunie, atunci riscul unui nou val al epidemiei de coronavirus va creste substantial, deoarece au.

Ludovic Orban: Vom cere stare de alerta pentru 30 de zile. Am incredere ca va exista o majoritate parlamentara care va intelege ca nu poate pune in pericol viata oamenilor pentru niste castiguri electorale ieftine

Premierul Ludovic Orban a declarat, sambata, ca va cere Parlamentului prelungirea starii de alerta cu inca 30 de zile, nu cu 15, asa cum vrea PSD. Seful Guvernului si-a manifestat increderea ca majoritatea.

Ludovic Orban, starea de alerta prelungita prin hotarare de Guvern

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca starea de alerta va fi prelungita prin hotarare de Guvern, care va fi elaborata luni sau marti.

Orban: Daca Parlamentul respinge starea de alerta, riscul unui nou val epidemic este foarte mare

Premierul Ludovic Orban afirma ca, daca Parlamentul respinge prelingirea starii de alerta, riscul unui nou val epidemic este foarte mare, intrucat, in acest caz, autoritatile nu vor avea parghiile legale pentru a asigura respectarea regulilor de prevenire a raspandirii noului coronavirus.

Umilinta maxima pentru Ludovic Orban! Ce i-a transmis premierului milionarul Mohammad Murad

Starea de alerta incinge spiritele. Reprezentantii din tursim si-au pierdut rabdarea si deja au inceput sa fie foarte vocali impotriva Guvernului Orban, in contextul in care afacerile pe care le conduc risca sa intre in faliment. Milinarul Mohammad Murad, presedintele Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc FPTR) a transmis un mesaj dur catre factorii decizionali. Printre altele acesta a spus ca premierul Ludovic Orban nu ar sti sa faca nimic daca i s-ar lua functia de premier.

Ludovic Orban va cere prelungirea starii de alerta cu 30 de zile

Premierul Ludovic Orban a anuntat, sambata, ca va cere prelungirea starii de alerta cu 30 de zile, nu 15 asa cum a solicitat PSD, declarandu-se increzator ca va exista in Parlament o majoritate care sa inteleaga ca nu pot pune in pericol viata si sanatatea romanilor numai ca sa sa obtina castiguri ieftine, de natura politico-electorala.

Ludovic Orban: Apelez la responsabilitatea oamenilor sa se protejeze E riscant sa deschizi bisericile PSD-istii parca vor sa le faca rau romanilor Guvernul a salvat vieti si locuri de munca (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a fost invitat duminica seara, in emisiunea Dosar de politician, moderata de Silviu Manastire pe B1 TV. Unul dintre subiectele abordate a tinutde necesitatea de a fi.

LUDOVIC ORBAN: Nu poti sa ii ceri unui pacient sa isi faca testul ca sa il internezi in spital

Premierul Ludovic Orban a declarat ca nimeni nu trebuie sa refuze internarea unui om care are nevoie de serviciile spitalicesti si care are dreptul legal sa beneficieze de aceste servicii si a facut apel la cei carora le-a fost incalcat acest drept sa faca reclamatie in scris.

LUDOVIC ORBAN: Liderii politici care s-au construit in zona FSN sunt capabili sa apeleze la forta si 10 august a demonstrat lucrul asta

Premierul Ludovic Orban considera ca dosare precum cel al Revolutiei sau al Mineriadei din 1990 sunt dosare fundamentale pentru evolutia de dupa 1990 a Romaniei si afirma ca liderii politici care s-au construit in zona post-comunista ar putea recurge oricand la forta, daca Romania n-ar fi tara membra NATO sau a UE, primul ministru amintind de evenimentele din 10 august 2018.

LUDOVIC ORBAN: Spitalele au obligatia sa primeasca pacientii care au nevoie de tratament sau interventii

In momentul de fata, nu mai exista nicio restrictie in ceea ce priveste internarea persoanelor care doresc acest lucru, iar spitalele au obligatia sa primeasca pacientii care au nevoie de tratament sau interventii in spital, a declarat azi premierul Ludovic Orban.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )