Libnet.ro
UNICEF

01:05

Parlamentarii Pro Romania vor vota impotriva legii de aprobare a OUG 402019

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Parlamentarii Pro Romania vor vota impotriva legii de aprobare a OUG 402019

Pro Romania anunta ca parlamentarii formatiunii vor vota impotriva legii de aprobare a OUG 402019, nemultumiti in principal de modalitatea de alegere a presedintelui consiliului judetean. Cerem ca presedintele Consiliului judetean sa fie ales de consilieri. Altfel, ramanem in aceeasi paradigma a baroniadei, inlocuind doar oamenii PSD cu cei al PNL-ului, afirma Victor Ponta, liderul Pro Romania. continuă pe Ziarul Bursa

Victor Ponta, despre plecarea lui Mihai Tudose din Pro Romania: A fost in dezacord cu deciziile partidului

Victor Ponta comenteaza decizia lui Mihai Tudose de a demisiona din Pro Romania. Liderul partidului afirma ca acesta era in dezacord cu deciziile Pro Romania din momentul in care a votat instalarea Guvernului.

Prima reactie a lui Victor Ponta dupa ce Mihai Tudose a demisionat din Pro Romania: Este dreptul sau. A fost in dezcord cu o decizie majoritara a partidului

Victor Ponta a avut o prima reactie dupa ce Mihai Tudose a demisionat din Pro Romania. Liderul partidului a sustinut ca europarlamentarul este in total dezacord cu liderii Pro Romania si acesta ar fi fost.

Victor Ponta dezvaluie motivul pentru care Mihai Tudose a plecat din Pro Romania. Fostul premier si-a postat demisia pe Facebook

Daca mariajul dintre Mihai Tudose si Victor Ponta a fost unul sub bune auspicii, se pare ca acum s-a pronuntat divortul dintre cei doi! Victor Ponta a dezvaluit motivul plecarii fostului Premier din structura de partid. Victor Ponta dezvaluie motivul pentru care Mihai Tudose a plecat din Pro Romania. Victor Ponta dezvaluie motivul pentru care .

Iurie Leanca, propus eurodeputat de Pro Romania, ar fi primit circa 400.000 de dolari de la Anatol Stati. Kazahstanul sustine ca oligarhul moldovean ar fi sponsorizat politicieni din Romania cu bani obtinuti fraudulos

Iurie Leanca, propus europarlamentar in 2019 de Pro Romania, ar fi primit circa 400. 000 de dolari de la oligarhul Anatol Stati, inainte sa ajunga premier al Republicii Moldova, mai exact pe vremea cand era.

Razvan Mitu, vicepresedinte Pro Romania: Am aflat cu stupoare ca am fost inlocuit de la conducerea filialei Sector 1

Vicepresedintele Pro Romania Razvan Mitu anunta, luni seara, ca a aflat cu stupoare ca a fost inlaturat de la conducerea filialei Sector 1 a partidului, singurul lucru care considera ca i se poate imputa fiind prietenia cu Daniel Constantin si o buna colaborare cu Sorin Cimpeanu.

Adevaratul motiv pentru care Mihai Tudose a demisionat din Pro Romania. A facut public totul

Mihai Tudose a demisionat marti din Pro Romania. Anuntul a fost facut chiar pe contul de Facebook al europarlamentarului. Acesta a vorbit despre motivele care l-au determinat sa plece din partid. A inceput o.

Mihai Tudose demisioneaza din Pro Romania

Fostul premier, Mihai Tudose, si-a depus cererea de demisie din Pro Romania. Acesta a postat pe reteaua de socializare Facebook o fotografie a cererii de eliberare din functie, depuse la filiala din Braila a partidului.

Mihai Tudose a demisionat din Pro Romania: Europarlamentarul invoca totalul dezacord cu deciziile conducerii centrale

Mihai Tudose a anuntat luni ca a demisionat din Pro Romania. Europarlamentarul a facut anuntul pe pagina sa de Facebook, intr-o postare insotita de precizarea Doar atat. Deocamdata. , si unde a.

Breaking news! Mihai Tudose si-a dat demisia din Pro Romania

Europarlamentarul Pro Romania, Mihai Tudose, a anuntat, luni, pe pagina sa de Facebook ca demisionea.

Mihai Tudose a demisionat din Pro Romania dupa conflictul cu Ponta. Care e motivul oficial

Fostul premier Mihai Tudose a demisionat din Pro Romania, el postand pe Facebook cererea de demisie depusa la filiala Braila a partidului.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )