Libnet.ro
UNICEF

01:05

PSD ameninta ca nu va vota prelungirea starii de alerta: Au inteles mesajul! Din pacate, doar partial

Adevărul Adevărul,
PSD ameninta ca nu va vota prelungirea starii de alerta: Au inteles mesajul! Din pacate, doar partial

Reprezentantii PSD spun ca guvernantii au inteles doar partial mesajul conform caruia PSD nu va vota niciuna dintre prostiilehotiilesmecheriileaberatiile cerute de ei!. Dar nu este de ajuns! Romanii trebuie sa se poata trata in spitale! Nu vom permite ca PNL sa le mai tina goale si inchise. continuă pe Adevărul

Tariceanu: ALDE nu va vota prelungirea starii de alerta. Nu se justifica in plan medical, cu atat mai putin in plan economic

Presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu a anuntat marti ca formatiunea sa nu va vota pentru prelungirea starii de alerta, precizand ca o asemenea masura nu se justifica nici in plan medical si nici in plan economic.

PSD, reactie dupa prelungirea starii de alerta: Nu vom permite ca PNL sa mai tina spitalele goale si inchise

PSD trage un semnal de alarma dupa ce Guvernul a prelungit starea de alerta cu 30 de zile. Social democratii sustin ca nu vor permite liberalilor sa mai tina spitalele goale si inchise.

Autoritatile nu vor mai putea face achizitii directe odata cu prelungirea starii de alerta in Romania

Achizitiile in domeniul medical nu vor putea fi facute prin achizitie directa odata cu prelungirea starii de alerta in Romania, din 16 iunie, ci se revine la procedura legala de dinainte de pandemie, au anuntat secretarul de stat Raed Arafat si ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Aceasta era una dintre conditiile PSD pentru a vota in parlament pentru prelungirea starii de alerta.

Guvernul urmeaza sa aprobe marti prelungirea starii de alerta. Ce amendamente vizeaza PSD

Guvernul urmeaza sa aprobe in sedinta de marti prelungirea starii de alerta, au precizat surse guvernamentale pentru Agerpres. Anterior deciziei, va avea loc o sedinta a Comitetului National pentru Situatii de Urgenta, potrivit programului premierului anuntat de Biroul de presa al Guvernului. Premierul Ludovic Orban a declarat referitor la acest subiect, duminica, intr-un interviu la B1 Tv, ca decizia de prelungire a starii de alerta nu este o decizie politica, ci una fundamentata in baza unor evaluari.

Orban va cere prelungirea starii de alerta cu 30 de zile: Am incredere ca va exista o majoritate in Parlament care sa inteleaga ca nu pot pune in pericol viata romanilor

Premierul Ludovic Orban a anuntat, sambata, ca va cere prelungirea starii de alerta cu 30 de zile, nu 15 asa cum a solicitat PSD, declarandu-se increzator ca va exista in Parlament o majoritate care sa inteleaga ca nu pot pune in pericol viata si sanatatea romanilor numai ca sa sa obtina castiguri ieftine, de natura politico-electorala.

Lista integrala a masurilor propuse de guvern pentru prelungirea starii de alerta

Guvernul propune prelungirea starii de alerta cu 30 de zile si mentinerea unor masuri de prevenire a raspandirii coronavirusului. Restaurantele, locurile de joaca si teatrele raman inchise. De asemenea, se mentine obligativitatea purtarii mastilor in spatii inchise si limitarea la 20 de persoane a evenimentelor din spatii inchise. Deplasarea persoanelor in grupuri mai mari de 6, daca nu fac parte din aceeasi familie ramane interzisa. Se deschid insa bisericile, dar cu respectarea masurilor de distantare.

VIDEO Protest in Piata Victoriei fata de prelungirea starii de alerta. Catarama: Ne cerem drepturile!

Aproximativ 100 de oameni protesteaza, sambata dupa-amiaza, in Piata Victoriei solicitand renuntarea la prelungirea starii de alerta. Printre ei se afla si Viorel Catarama.

Vela: Sunt optimist ca prelungirea starii de alerta va trece de Parlament, pentru ca ma bazez si pe responsabilitatea parlamentarilor si politicienilor

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, se declara optimist cu privire la faptul ca Parlamentul va aproba prelungirea starii de urgenta.

Guvernul a decis prelungirea starii de alerta cu inca 30 de zile. Tataru: Situatia inca nu e la final

Guvernul a decis sa prelungeasca starea de alerta cu inca 30 de zile incepand de maine. Anuntul a fost facut de Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, si dr. Raed Arafat, seful Departamentului de Urgenta. Decizia Guvernului urmeaza sa fie votata de Parlament.

Orban: Hotararea de Guvern privind prelungirea starii de alerta va fi elaborata luni sau marti

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica seara ca hotararea de Guvern prin care va fi prelungita starea de alerta si masurile aferente acesteia va fi elaborata luni sau marti.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )