Libnet.ro
UNICEF

05:30

PSD: Sustinem o stare intermediara de alerta. Starea de urgenta, doar la nivel local

Antena3 Antena3,
PSD: Sustinem o stare intermediara de alerta. Starea de urgenta, doar la nivel local

PSD sustine o stare intermediara de alerta, pe o perioada strict limitata in timp, de 15 zile, si nu va vota in Parlament Legea de aprobare a hotararii de Guvern decat in cazul in care aceasta va contine un set de masuri pe care social-democratii le au ca propuneri, a declarat, duminica, purtatorul de cuvant al partidului, Lucian Romascanu. continuă pe Antena3

PSD vrea o stare intermediara de 15 zile, redeschiderea bisericilor si a restaurantelor din hoteluri. Lucian Romascanu: Fara aceste masuri, nu vom vota legea

Lucian Romascanu, purtatorul de cuvant al PSD, a anuntat ca social-democratii nu vor vota prelungirea starii de alerta, in forma in care este ea acum. Partidul vrea in loc o stare intermediara de maximum 15.

PSD anunta ca sustine o stare de alerta intermediara de cel mult 15 zile

PSD sustine o stare de alerta intermediara de cel mult 15 zile, cu conditia deschiderii spitalelor pentru pacientii cronici, deschiderii bisericilor, opririi achizitiilor publice fara licitatie, deschiderii restaurantelor din hoteluri pentru familiile cu copii.

Marcel Ciolacu: Ar trebui o stare intermediara, care nu ar trebui sa mai dureze mai mult de 15 zile

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a precizat vineri seara ca nu au existat discutii institutionale cu membrii Guvernului privind prelungirea starii de alerta in Romania dupa data de 15 iunie, desi este.

Ca alternativa la propunerea lui Iohannis, Parlamentul va vota propria stare de alerta

Actuala Opozitie, care detine majoritatea in Parlament, va vota o stare de alerta mult mai blanda de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )