Libnet.ro
UNICEF

05:15

Romanii din diaspora se pot inscrie de astazi pentru a vota la alegerile prezidentiale

Adevărul Adevărul,
Romanii din diaspora se pot inscrie de astazi pentru a vota la alegerile prezidentiale

Incepand de astazi, alegatorii romani din strainatate care vor sa voteze la alegerile prezidentiale din iarna se pot inregistra online pe site-ul votstrainatate. ro. Acestia pot alege sa voteze fie prin corespondenta fie la o sectie din afara tarii mai aproape de domiciliu sau de resedinta lor. continuă pe Adevărul

Romanii din diaspora se pot inscrie de duminica pentru votul in sectii si votul prin corespondenta

Romanii din strainatate se pot inregistra de duminica pentru votul prin corespondenta sau pentru votul in sectii mai aproape de domiciliul sau resedinta lor, la alegerile prezidentiale, anunta AEP. inscrierile incep la 12. 00, ora Romaniei, si vor dura pana pe 11 septembrie, transmite Mediafax.

Romanii din strainatate se pot inregistra incepand de duminica pentru a vota la prezidentiale

Romanii din strainatate care vor sa voteze la alegerile prezidentiale din noiembrie prin corespondenta sau la o sectie din afara tarii mai aproape de domiciliul sau resedinta lor se vor putea inregistra on-line incepand de duminica.

Elevii care au promovat corigentele se pot inscrie pentru a doua sesiune a bacalaureatului

Liceenii care au promovat examenele de corigente se pot inscrie, vineri, pentru a doua sesiune a Bac.

Ramona Manescu, despre votul din Diaspora: Fac un apel sa se inscrie cat mai multi romani pe listele de vot. Este o cheltuiala in plus pentru statul roman

Ramona Manescu, noul ministru Externe si fost europarlamentar timp de 12 ani, a vorbit la Punctul De intalnire despre votul din Diaspora, subliniind ca dreptul de a vota al romanilor din Diaspora nu poate.

ATENTIE, DIASPORA! Au inceput inscrierile pentru cei care vor sa VOTEZE PRIN CORESPONDENTA la alegerile prezidentiale

Romanii din diaspora vor putea vota in premiera prin corespondenta la alegerile prezidentiale din toamna, in speranta ca astfel vor fi evitate cozile infernale de la scrutinele precedente, potrivit.

INCEPAND DE DUMINICA: Romanii din strainatate se pot inregistra pentru a vota la prezidentiale

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) anunta ca, incepand de duminica, alegatorii romani din strainatate care doresc sa voteze la prezidentialele din acest an prin corespondenta sau la o sectie din afara tarii mai aproape de domiciliul sau resedinta lor se pot inregistra on-line.

AEP ANUNTA: Cei care vor sa voteze in strainatate prin corespondenta la alegerile prezidentiale se pot inscrie online

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) anunta ca, incepand cu ziua de duminica, alegatorii romani care doresc sa voteze la alegerile prezidentiale din acest an prin corespondenta sau la o sectie de votare din strainatate mai aproape de domiciliul sau resedinta lor se pot inregistra online.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )