Libnet.ro
UNICEF

13:16

TRAIAN BASESCU: PSD, cu Teodorovici sau cu Dancila, nu intra in turul doi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TRAIAN BASESCU: PSD, cu Teodorovici sau cu Dancila, nu intra in turul doi

Fostul presedinte Traian Basescu crede ca PSD nu va intra in turul doi al alegerilor prezidentiale avand candidat pe Eugen Teodorovici sau pe Viorica Dancila deoarece pleaca de la procente foarte mici. El spune ca nu ar vota-o pe Dancila la prezidentiale pentru ca este de la PSD si ca e in contradictie cu profilul castigator din Europa de Est: e din categoria coc, e mamaita. continuă pe Ziarul Bursa

Traian Basescu: PSD, cu Teodorovici sau cu Dancila, nu intra in turul doi

Fostul presedinte Traian Basescu crede ca PSD nu va intra in turul doi al alegerilor prezidentiale a.

Traian Basescu, despre candidatul PSD la prezidentiale: Dancila e din categoria coc. E mamaita. Teodorovici porneste de la o fata de dandy. Cu unul din ei, PSD nu intra in turul doi (VIDEO)

Europarlamentarul PMP Traian Basescu sustine ca PSD nu are sanse sa ajunga in turul al doilea al alegerile prezidentiale daca Viorica Dancila sau Eugen Teodorovici ar candida din partea.

Traian Basescu, despre Viorica Dancila si Eugen Teodorovici: E categoria cu coc, mamaita. Fata de dandy nu il avantajeaza

Traian Basescu, ironii fara numar la adresa Vioricai Dancila si ministrului de Finante. Totul a pornit de la neincerderea fostului presedinte in PSD pentru turul doi al alegerilor prezidentiale. Traian Basescu nu da nicio sansa PSD-ului in turul doi la prezidentiale Fostul presedinte al Romaniei este de parere ca Partidul Social Democrat nu va avea .

Elena Udrea l-a sunat pe Traian Basescu. Ce i-a spus la telefon fostul ministru. Fostul presedinte a ramas fara cuvinte

Elena Udrea l-a sunat pe Traian Basescu inainte sa plece din Costa Rica, dar si dupa ce a ajuns in Romania. Fostul presedinte al Romaniei este cel care a dezvaluit ca Udrea l-a sunat si i-a spus ca revine in tara pentru ca are incredere ca procesele sale vor fi rejudecate si pentru ca vrea .

Traian Basescu: Am vorbit cu Elena Udrea. Ce a spus fostul ministru

Traian Basescu a declarat, in cadrul emisiunii Romania 9 de la TVR, ca a vorbit cu Elena Udrea dupa revenirea acesteia in tara. Traian Basescu a afirmat ca a vorbit cuElena Udreadupa ce.

Traian Basescu, despre cazul Sorina: Singurul care poate opri scandalul este presedintele Romaniei

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a criticat, joi seara, la TVR, implicarea procurorului in cazul Sorinei, fetita de 8 ani din Baia de Arama infiata de o familie din America, si a spus ca singurul care ar putea opri scandalul este presedintele Klaus Iohannis.

Ciolos: I-am spus presedintelui Traian Basescu ca putem sa discutam direct si nu prin talk-show-uri

Dacian Ciolos i-a transmis lui Traian Basescu ca pentru a fi mai puternici in Parlamentul European trebuie sa discute in mod direct si nu prin talk-show-uri cu informatii eronate, motivand ca Romania are nevoie de politicieni responsabili care sa apere interesele tarii la Bruxelles si Bucuresti, potrivit Mediafax.

Robert Negoita, sesizare la Parchet privind retrocedari din mandatul de primar al lui Traian Basescu

Primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoita, s-a prezentat, marti, la Parchetul instantei supreme pentru a depune o sesizare privind o serie de retrocedari de terenuri, facute inclusiv in mandatul de primar al lui Traian Basescu. El a spus ca pentru retrocedarile din Bucuresti este vinovata o grupare organizata, un grup infractional, iar Parchetul trebuie sa identifice membrii acestei grupari.

Traian Basescu, despre o candidatura a Vioricai Dancila: Este constienta ca nu exista niciun candidat in PSD si intrezareste riscul de a face ce trebuie sa faca un sef de partid (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a comentat sansele ca Viorica Dancila sa fie canditatul PSD in alegerile prezidentiale de la finaleul anului, dupa ce premierul a anuntat ca va face acest lucru daca ii va ce.

ştiri din Politica

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )