Libnet.ro
UNICEF

15:30

UDMR regreta votul pentru legea recursului compensatoriu. Korodi: Nu a fost o decizie solid fundamentata, trebuie aduse corecturi

Antena3 Antena3,
UDMR regreta votul pentru legea recursului compensatoriu. Korodi: Nu a fost o decizie solid fundamentata, trebuie aduse corecturi

Liderul deputatilor UDMR, Attila Korodi, a declaratca decizia UDMR de a vota legea recursului compensatoriu nu a fost solid fundamentata, iar documentul trebuie corectat in Parlament. Legea recursului. continuă pe Antena3

UDMR regreta votul pentru recursul compensatoriu. Korodi: Trebuie abrogat

Liderul deputatilor UDMR, Attila Korodi, a spus, la RFI, ca decizia UDMR de a vota legea recursului compensatoriu nu a fost solid fundamentata, iar documentul trebuie corectat in Parlament.

Attila Korodi: Legea recursului compensatoriu trebuie abrogata. Regretam votul nostru

Decizia UDMR de a vota legea recursului compensatoriu nu a fost solid fundamentata, iar actul normativ trebuie abrogat, insa discutiile ar trebui sa aiba loc in Parlament, unde procedurile sunt foarte inaintate, a declarat la RFI liderul deputatilor Uniunii, Attila Korodi. Vicepremierul Raluca Turcan a spus ca daca legea nu este abrogata in Parlament, Guvernul Orban isi va asuma raspunderea.

ATTILA KORODI: Legea recursului compensatoriu trebuie corectata de Parlament

Legea recursului compensatoriu trebuie corectata de Parlament, unde procedurile sunt foarte inaintate, dar nu printr-o simpla abrogare, ci printr-o noua strategie si un text de lege care sa inlocuiasca actualul act normativ, a declarat luni, la RFI, deputatul UDMR, Attila Korodi.

Pozitia UDMR referitoare la legea recursului compensatoriu

Legea recursului compensatoriu trebuie corectata de Parlament, unde procedurile sunt foarte inaintat.

Ce vrea sa corecteze PNL pe legea recursului compensatoriu. Explicatiile Ralucai Turcan

Guvernul Orban a hotarat sa isi asume raspunderea cu recursul compensatoriu si Ordonanta 114. Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat faptul ca in saptamana aceasta GUvernul isi va angaja raspunderea in Parlament pentru cele doua. Iata cum crede formatiunea ca se vor derula lucrurile! Care sunt explicatiile deciziilor luate? Guvernul Orban isi asuma raspunderea pentru recursul .

RALUCA TURCAN: Ne vom angaja raspunderea pentru abrogarea recursului compensatoriu

Vicepremierul, Raluca Turcan, a afirmat azi, printr-o postare pe reteaua sociala Facebook ca Executivul isi va asuma raspunderea in cazul in care nu va fi modificata legea recursului compensatoriu si pentru prorogarea termenului privind pensionarea anticipata a magistratilor.

Raluca Turcan: Ne vom angaja raspunderea pentru abrogarea recursului compensatoriu, daca nu va fi realizata in Parlament

Vicepremierul Raluca Turcan declara ca Guvernul isi va angaja raspunderea, in maxim doua saptamani, pentru abrogarea recursului compensatoriu, daca nu va fi realizata prin modificarea legii de catre Parlament.

Turcan: Guvernul isi va angaja raspunderea pentru abrogarea recursului compensatoriu, daca nu va fi realizata in Parlament

Vicepremierul Raluca Turcan declara ca Guvernul isi va angaja raspunderea, in maxim doua saptamani, pentru abrogarea recursului compensatoriu, daca nu va fi realizata prin modificarea legii de catre Parlament, scrie Agerpres.

Turcan: Ne vom angaja raspunderea pentru abrogarea recursului compensatoriu, daca nu va fi realizata in Parlament

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat ca guvernantii isi vor angaja raspunderea pentru abrogarea recursului compensatoriu daca aceasta nu va fi realizata prin modificarea legii de catre.

PSD vrea sa le ia fata liberalilor: propune vot pentru abrogarea recursului compensatoriu si anularea pensiilor speciale. Proiectele puse in dezbatere rapida in Parlament

PSD vrea sa le-o ia inainte liberalilor si au pus luni, pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor, in regim de urgenta, legile care prevad abrogarea recursului compensatoriu, anularea pensiilor speciale, alegerea presedintilor de consilii judetene si eliminarea supraaccizei la carburant. Decizia a fost luata in Biroul Permanent condus de social-democratul Marcel Ciolacu si vine in contextul in care PNL a anuntat ca Guvernul isi va asuma raspunderea in aceasta saptamana pe un pachet de legi privind justitia, intre care si cea de abrogare a recursului compensatoriu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )