Libnet.ro
UNICEF

15:30

Ce urmeaza dupa decretul pentru starea de urgenta. Ce se intampla daca Parlamentul nu se intruneste

Adevărul Adevărul,
Ce urmeaza dupa decretul pentru starea de urgenta. Ce se intampla daca Parlamentul nu se intruneste

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru starea de urgenta, care a intrat in vigoare imediat. in termen de cinci zile, seful statului trebuie sa ceara incuviintarea Parlamentului. Daca Legislativul respinge masurile de forta, Iohannis trebuie sa anuleze decretul. Daca Parlamentul nu se intuneste, masurile propuse de Iohannis raman in vigoare timp de 30 de zile. Senatorii si deputatii vor vota online. continuă pe Adevărul

Decretul privind starea de urgenta in Romania. Ce masuri si ce restrictii ar putea contine

Privind situatia de epidemie din tara, precum cazurile confirmate in ultima vreme, s-ar putea lua noi restrictii. Starea de urgenta implementata maine, va putea contine mai multe restrictii. Decretul privind starea de urgenta in Romania Presedintele Klaus Iohannis, va emite in curand decretul cu privire la instalarea starii de urgenta. Ce se stie despre aceasta .

Marcel Ciolacu: Parlamentul va vota cel tarziu joi decretul privind starea de urgenta

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a anuntat, luni, ca Parlamentul va vota cel tarziu joi decretul privind starea de urgenta. Liderul PSD a precizat ca textul anuntat de Klaus Iohannis luni va.

Klaus Iohannis, masurile punctuale stabilite pentru starea de urgenta. Ce nu ai voie sa faci acum

Klaus Iohannis face declaratii de presa la momentul acesta in contextul starii de urgenta oficializata incepand de azi, 16 martie. Care sunt punctual conditiile pe care trebuie sa le ia la cunostinta romanii? UPDATE: Decretul care prevede starea de urgenta in Romania a a fost publicat in Monitorul Oficial. Din acest moment, tara se afla .

Decretul Starii de Urgenta publicat in Monitorul Oficial. Care sunt cele mai aspre masuri luate!

Conform unui comunicat transmis astazi, de catre Presedintele Iohannis, Romania intra in Starea de Urgenta, pe baza unui decret dat si semnat de Presedinte. Tot astazi, Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca starea de urgenta pe intreg teritoriul Romaniei va fi pentru 30 de zile. UPDATE: Decretul dat de Presedintele Iohannis, prin care se declara .

Scenariul 3 in Romania. Ce se intampla daca se decreteaza starea de urgenta

Infectia cu coronavirus a devenit pandemie si a afectat 122 de tari din lume, a ucis peste 4700 de oameni si a imbolnavit zeci de mii de oameni. Multe state au decretat stare de urgenta, ultima fiind Statele Unite ale Americii, unde au fost inregistrate 33 de victime si peste 1000 de infectari. Si in .

Votul in plenul reunit pe decretul privind starea de urgenta, joi, la ora 12.00

Birourile permanente reunite ale Parlamentului au decis ca joi, la ora 12,00, sa se dea votul in plenul reunit pe decretul emis de presedintele Klaus Iohannis cu privire la starea de urgenta. Starea de.

Surse: Votul pentru starea de urgenta va avea loc online, intr-un sistem inedit

Decretul presedintelui Klaus Iohannis privind starea de urgenta trebuie aprobat sau respins de Parlament in 5 zile, insa legislativul si-a suspendat activitatea din cauza epidemiei de coronavirus. Teoretic, senatorii si deputatii ar putea vota de acasa, online, dar STS are nevoie de 3- 4 zile pentru a instala sistemul de vot electonic.

Solutii ale bancilor in plina pandemie: ce se intampla daca nu ajungi sa-ti platesti ratele

Din cauza pandemiei de coronavirus, multi romani stau in casa fie pentru a se proteja, pentru pentru ca sunt in carantina sau autoizolare. Bancile trebuie sa vina cu niste solutii pentru.

ştiri din Politica

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )