Libnet.ro
UNICEF

01:05

USR vine cu noi conditii pentru a vota Guvernul Orban. Ce solicitari de ultim moment are partidul lui Barna

Adevărul Adevărul,
USR vine cu noi conditii pentru a vota Guvernul Orban. Ce solicitari de ultim moment are partidul lui Barna

USR a anuntat noi conditii pentru a sprijini la votul din Parlament Guvernul Orban. Pe langa primele patru conditii, enuntate, luni noapte, formatiunea condusa de Dan Barna pluseaza cu alte cerinte pe care le vor indeplinite de liberali. continuă pe Adevărul

USR reaminteste cele 4 conditii pentru a vota in Parlament noul guvern: indeplinirea acestor conditii pana la votul de investitura ar fi o minima dovada de buna credinta privind directia Romaniei

Liderul USR Dan Barna sustine ca a sperat pana in ultima clipa ca presedintele Klaus Iohannis va intelege cat de important este sa fie organizate alegeri anticipate si transmite din nou cele patru conditii ale USR pentru a vota in Parlament investirea noului guvern. El spune ca indeplinirea acestor conditii pana la votul de investitura ar fi o minima dovada de buna credinta privind directia Romaniei in perioada urmatoare. Cerem presedintelui si premierului desemnat Orban ca in procesul de formare a majoritatii necesare investirii guvernului sa includa si conditiile USR PLUS. Altfel, USR nu va da votul de investitura in Parlament, transmite USR.

Surse. PSD ar putea vota Guvernul Orban. Ciolacu: Vom lasa luna de miere pentru noul Guvern, apoi vom intra in Opozitie

PSD ar putea vota noul Guvern format in jurul PNL, sustin surse politice pentru Adevarul. Decizia va fi luata azi, dupa o discutie in cadrul grupurilor parlamentare. Vineri, CEX-ul PSD a decis ca partidul sa nu voteze noul Executiv, insa decizia ar putea fi rasturnata, sustin sursele citate. Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, exclude varianta alegerilor anticipate.

Negocieri de ultima ora. Ce conditii pun partidele de Opozitie pentru a vota Guvernul Ludovic I

UDMR nu vrea alegeri in doua tururi pentru primari, ALDE se opune ca Sectia Speciala pentru magistrati sa fie desfiintata, PMP cere minister special pentru Republica Moldova, iar USR vine cu patru conditii, plus un angajament pentru alegeri anticipate. ProRomania ravneste la un minister, sustin surse politice pentru Adevarul. Cum arata ciorna Guvernului Ludovic I.

Victor Ponta anunta ca Pro Romania nu va vota Guvernul PNL: Vom sustine doar ce consideram ca este bine pentru Romania

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a afirmat, marti, ca formatiunea sa va vota si va sustine doar ceea ce considera ca este bine pentru Romania, afirmand ca este nevoie de competenta si eficienta. Ponta declara ca Guvernul PNL nu crede ca poate raspunde asteptarilor societatii, de aceea Pro Romania nu va vota Guvernul PNL.

Surse. 11 nume de ministri din Guvernul Orban. Surprize: Rares Bogdan si Raluca Turcan nu sunt printre ei

Europarlamentarul Rares Bogdan, vehiculat pentru Ministerul de Interne sau pentru Ministerul Apararii, nu intra in Guvernul Orban si isi va continua activitatea la PE sustin surse politice pentru Adevarul. Raluca Turcan ar prefera sefia Camerei Deputatilor in detrimentul Ministerului Educatiei. Adevarul va prezinta in exclusivitate 11 nume pregatite de PNL pentru viitorul Guvern. Presedintele Klaus Iohannis va avea ultimul cuvant.

Liderul PSD, Viorica Dancila, ameninta cu excluderea din partid a celor care sustin Guvernul Orban

Presedintele PSD, Viorica Dancila, le atrage atentia celor din partid ca cei care vor sustine la vot Guvernul Orban vor suporta consecinte. E o decizie pe care am luat-o, toti presedintii.

Pro Romania pune conditii pentru a sustine noul Guvern. Tutuianu: Nu suntem dispusi sa trecem peste lucruri care tin de optiunile noastre politice si ideologice

Vicepresedintele PRO Romania, Adrian Tutuianu, a declarat, marti, la RFI ca partidul din care face parte pune o serie de conditii pentru a sustine noul guvern. Este vorba despre taierea de pensii si.

Marti va avea loc a doua runda de consultari la Cotroceni. USR nu renunta la alegeri anticipate. Vom cere un calendar clar

Liderul USR Dan Barna a anuntat pe Facebook ca marti va merge la o noua runda de consultari la Palatul Cotroceni. USR pune patru conditii pentru a vota in Parlament un Guvern PNL, plus angajamentul pentru alegeri anticipate.

USR, patru conditii pentru sustinerea viitorului Guvern Printre ele, alegeri in doua tururi pentru primari si anularea recursului compensatoriu

Dan Barna a publicat luni, pe contul sau de Facebook, cele patru conditii puse de USR pentru a da votul de incredere viitorului guvern, repetand ca formatiunea pe care o conduce va intra la guvernare doar dupa alegeri parlamentare.

Victor Ponta anunta ca Pro Romania nu va vota Guvernul PNL

Victor Ponta a sustinut ca formatiunea sa va vota si va sustine doar ceea ce considera ca este bine pentru Romania. Mesajul a fost publicat pe contul de Facebook al liderului Pro Romania. Pro.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )