Libnet.ro
UNICEF

12:01

Victor Ponta anunta ca Pro Romania nu va vota Guvernul PNL: Vom sustine doar ce consideram ca este bine pentru Romania

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta anunta ca Pro Romania nu va vota Guvernul PNL: Vom sustine doar ce consideram ca este bine pentru Romania

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a afirmat, marti, ca formatiunea sa va vota si va sustine doar ceea ce considera ca este bine pentru Romania, afirmand ca este nevoie de competenta si eficienta. Ponta declara ca Guvernul PNL nu crede ca poate raspunde asteptarilor societatii, de aceea Pro Romania nu va vota Guvernul PNL. continuă pe Adevărul

Victor Ponta anunta ca Pro Romania nu va vota Guvernul PNL

Victor Ponta a sustinut ca formatiunea sa va vota si va sustine doar ceea ce considera ca este bine pentru Romania. Mesajul a fost publicat pe contul de Facebook al liderului Pro Romania. Pro.

Victor Ponta: Dancila si-a lansat candidatura la prezidentiale alaturi de oamenii care ii vor lua locul Ce spune liderul Pro Romania despre faptul ca PSD va vota guvernul PNL

Victor Ponta, liderul Pro Romania, a declarat, duminica seara, ca Viorica Dancila si-a lansat candidatura la alegerile prezidentiale din noiembrie alaturi de oamenii care ii vor lua locul la sefia.

Florin Calinescu, ironii la adresa lui Victor Ponta: in Pro Romania nu aduni niciun neuron. E DOTTORE. Se pricepe

Florin Calinescu il ironizeaza pe Victor ponta, dupa ce liderul Pro Romania a declarat, luni, ca in PSD nu gasesti in total zece neuroni. Zice Ponta ca atunci cand a intrat in PSD erau oameni.

Victor Ponta (Pro Romania): Nimeni de la PNL nu mi-a cerut sa votez Guvernul, motiv pentru care n-avea rost sa pun conditii

Victor Ponta, liderul Pro Romania, a afirmat, marti, ca nu exclude sa voteze un Guvern PNL, daca este unul foarte bun pentru Romania, dar a precizat ca nimeni de la PNL nu i-a cerut sa voteze.

Victor Ponta, sfat de strategie pentru Ludovic Orban: Sa stranga 233 de semnaturi de la parlamentari pana la investirea Guvernului

La scurt timp dupa ce Ludovic Orban a fost desemnat premier de presedintele Iohannis, Victor Ponta, liderul Pro Romania, i-a dat un sfat de strategie:asa cum a procedat spunand canu depune motiunea de.

Victor Ponta infirma zvonul legat de intalnirea cu Coldea dupa motiunea de cenzura: Sunt minciunile cu care Guse o prosteste pe Dancila

Presa locala a lansat informatia, pe surse, ca dupa motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila, Victor Ponta, seful Pro Romania, s-ar fi intalnit cu Ioan Rus si Florian Coldea la o cabana din.

VICTOR PONTA: Probabil ca deficitul va sari de 4%

Liderul Pro Romania a declarat, luni, ca trebuie instalat cat mai curand un guvern cat mai bun, pentru ca exista o lipsa uriasa de bani, indiferent ce sustin cei din Guvernul Dancila.

Dancila: Noi am fi de acord cu o unire cu Pro Romania, dar fara Victor Ponta

Presedintele PSD, Viorica Dancila, spune ca ar fi de acord cu o unire cu Pro Romania, dar fara Victor Ponta. Noi nu avem nimic cu oamenii din Pro Romania. Victor Ponta are un singur scop: sa distruga PSD, vrea sa ia oamenii PSD, nu vrea din alta parte, vrea din PSD pentru ca vede in PSD nu mai este dorit, afirma Dancila.

Alti doi PSD-isti s-au inscris in Pro Romania. Victor Ponta: Sincer, acum chiar pot sa pun o selectie mult mai dura pentru ca nu am nevoie de voturile lor

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat, luni, ca alti doi PSD-isti s-au transferat la Pro Romania. Este vorba despre Gabriel Petrea si Mihai Nita.

Viorica Dancila: Noi am fi de acord cu o unire cu Pro Romania, dar fara Victor Ponta

Presedintele PSD Viorica Dancila a anuntat marti seara, la postul B1 TV, ca partidul pe care-l conduce ar fi de acord cu o unire cu Pro Romania, dar cu conditia ca din formatiune sa nu mai faca parte Victor Ponta, pe care l-a acuzat ca vrea sa distruga PSD.

ştiri din Politica

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )