Libnet.ro
UNICEF

16:16

AEP ANUNTA: Cei care vor sa voteze in strainatate prin corespondenta la alegerile prezidentiale se pot inscrie online

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
AEP ANUNTA: Cei care vor sa voteze in strainatate prin corespondenta la alegerile prezidentiale se pot inscrie online

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) anunta ca, incepand cu ziua de duminica, alegatorii romani care doresc sa voteze la alegerile prezidentiale din acest an prin corespondenta sau la o sectie de votare din strainatate mai aproape de domiciliul sau resedinta lor se pot inregistra online. continuă pe Ziarul Bursa

Pensionarii din Romania sunt revoltati. Cine sunt cei care primesc indemnizatii de peste 18.000 de lei

Un nou raport despre situatia pensiilor de serviciu a fost anuntat de Casa Nationala de Pensii Publice CNPP)! Potrivit datelor centralizate, numarul de beneficiari de pensii de serviciu, la sfarsitul lunii iunie 2019, ajungea la 9312 de persoane, in crestere cu 9 persoane fata de luna precendenta. Pensionarii care beneficiaza de indemnizatii de peste 18.

Mircea Radu ii critica pe cei care fac televiziune azi. Ce spune despre Florin Calinescu si Mircea Badea

Mircea Radu aduce critici foarte dure pentru cei din televiziune. De asemenea, fostul prezentator a sustinut si ca show-urile de noapte dintr-o televiziune sunt extrem de necesare. Mircea Radu: De ce nu mai sunt programe ca alea? Pe scurt, pentru ca nu le poate face oricine Fostul prezentator de televiziune a vorbit despre ce se .

Ce amenzi risca romanii care vor sa mearga cu masina in Italia, Franta sau Spania. Ce spun legile din aceste tari

Vacantele cu masina personala in Italia, Franta sau Spania nu vor mai fi niciodata la fel in viitorul apropiat. in Milano, au fost deja impuse niste restrictii pentru anumiti soferi si trebuie sa le cunosti, ca sa nu fii surprins cand ti se va interzice accesul in oras sau o sa vezi o amenda imensa .

Situatia manualelor pentru noul an scolar: Cei care acum intra in clasa a VII-a ar putea incepe iar anul fara carti pe banci

Doar pentru 5,73% din necesarul de manuale pentru clasa a VII-a au fost semnate acorduri cadru, desi mai sunt o luna si jumatate pana la inceperea noului an scolar, potrivit unei note de informare a Ministerului Educatiei. Elevii care intra in clasa a VII-a, la toamna, reprezinta o generatie de sacrificiu, avand in vedere ca in fiecare an scolar acestia au primit cu mari intarzieri, chiar si de cateva luni, manualele necesare.

Romanii care vor sa mearga in Italia, avertizati ca miercuri va fi greva nationala in serviciile publice de transport

Ministerul Afacerilor Externe ii avertizeaza pe romanii care se afla, tranziteaza sau vor sa mearga in Italia, ca miercuri, 24 iulie, mai multe organizatii sindicale vor participa la o greva nationala care va afecta serviciile publice de transport, cu exceptia celui aerian. in schimb, in transportul aerian a fost anuntata o greva pentru 26 iulie.

ştiri din Politica

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )