Libnet.ro
UNICEF

06:45

Alegatorii din diaspora vor fi redistribuiti catre sectiile din apropiere, in caz de aglomeratie. Orban, la sediul MAE: Procesul de votare se desfasoara in cele mai bune conditii (VIDEO)

B1 B1,
Alegatorii din diaspora vor fi redistribuiti catre sectiile din apropiere, in caz de aglomeratie. Orban, la sediul MAE: Procesul de votare se desfasoara in cele mai bune conditii (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a subliniat, duminica, ca alegatorii de peste hotare, care vor intampina eventuale aglomeratii, vor fi redistribuiti catre sectiile din apropiere. Procesul decurge intr-o. continuă pe B1

Alegeri Prezidentiale, turul 2: la ce ora se deschid sectiile de votare din diaspora. Afla orarul complet

Romanii aflati peste hotare trebuie sa stie la ce ora se deschid sectiile de votare din diaspora! Pe data de 24 noiembrie, romanii isi aleg presedintele tarii! Acestea sunt cele mai scumpe alegeri prezidentiale din istorie, deoarece s-a investit mult pentru votul romanilor din diaspora. Acestia pot vota la alegerile prezidentiale din data de 24 .

Ce au facut romanii din diaspora, imediat dupa ce au votat. Gestul lor a devenit viral

A mai ramas foarte putin timp pana cand romanii isi vor putea vota presedintele pentru urmatorii cinci ani. Duminica, 24 noiembrie, are loc al doilea tur al alegerilor prezidentiale in tara. Romanii din diaspora pot vota intre 22 si 24 noiembrie. Cetatenii romani vor putea alege intre Viorica Dancila si Klaus Iohannis. Sute de mii .

Sociolog Avangarde: Daca se mentine ritmul VOTULUI din DIASPORA, pentru prima data voturile din afara tarii pot valora circa 10 % din totalul voturilor exprimate

Daca se mentine ritmul votului din diaspora, pentru prima data voturile din afara tarii pot valora circa 10 procente din totalul voturilor exprimate, potrivit lui Vladimir Ionas, Sociolog laGrupul de.

Primele rezultate din Diaspora (91 de sectii din 835, 11%): Iohannis - 91,80%, Dancila - 8.20%

Primele rezultate ale votului din Diaspora, dupa centralizarea proceselor verbale din 91 de sectii dintr-un total de 835, respectiv 11%) arata un vot zdrobitor in favoarea lui Klaus Iohannis, care a obtinut peste 90% din voturi.

Alegeri prezidentiale 2019, turul 2. Profilul alegatorului din diaspora

Romanii din diaspora voteaza duminica, pentru a treia zi consecutiv, la al doilea tur al alegerilor prezidentiale, iar prezenta este una foarte mare, depasindu-o cu mult pe cea de la primul tur. Cei mai multi dintre cei care au votat in strainatate sunt barbati cu varsta intre 45 si 64 de ani.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Mircea Badea, reactie surprinzatoare dupa votul din Diaspora: Ce misto...sa imi influenteze mie viata!

Dupa ce in mai multe sectii de votare din Diaspora s-a incheiat turul II, Mircea Badea a avut o reactie acida la adresa votantilor din afara tarii.

TELEORMAN: Aproape 340.000 de buletine de vot distribuite catre sectiile de votare pentru turul al II-lea

Aproape 340. 000 de buletine de vot vor fi distribuite in cursul zilei de sambata catre reprezentantii celor 334 de sectii de votare din judetul Teleorman, pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019: Votul din diaspora este in desfasurare

ACTUALIZARE - Numarul alegatorilor care au votat la sectiile din strainatate a depasit 250. 000; in primul tur, pana sambata la ora 17. 00, au votat aproape 188. 000 de romani --- *ACTUALIZARE - La ora 16:00, la urnele din stranatate, 219. 623 de romani si-au exercitat dreptul la vot --- *ACTUALIZARE - Peste 190 de mii de votanti din strainatate au fost la urne pana la 15:00 .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 |Peste 901.000 de oameni au votat in DIASPORA - Un nou RECORD

UPDATE 20:00 Un numar de 901. 426 de romani din diaspora au votat in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, fiind depasit astfel numarul total de votanti din diaspora din primul tur. Dintre acestia,.

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. A doua zi de vot pentru romanii din diaspora: Cifre record la urnele din strainatate

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019 UPDATE: Peste 134. 000 de persoane au votat pana la ora 12:20in Diaspora. Acestora li se adauga peste alte 17. 503care au votat prin corespondenta. UPDATENumarul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )