Libnet.ro
UNICEF

00:06

Avocatul Poporului s-a autosesizat in cazul votului din diaspora

Antena3 Antena3,
Avocatul Poporului s-a autosesizat in cazul votului din diaspora

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu, marti, cu privire la modul in care s-a desfasurat procesul de votare in diaspora. Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu si va solicita informatii de. continuă pe Antena3

Victor Ciorbea si-a amintit ca e Avocatul Poporului si se dezice de Dragnea: S-a autosesizat in cazul votului din Diaspora

Victor Ciorbea, avocatul Poporului, pana mai ieri considerat un aliat de nadejde al PSD-ului, pare si el sa se dezica de Liviu Dragnea, dupa condamnarea definitiva la inchisoare a liderului.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Rasturnare de situatie in privinta votului din Diaspora. Decizie de ultima ora

---------- La.

Avocatul Poporului s-a autosesizat in legatura cu votul din diaspora

Avocatul Poporului anunta, marti, ca s-a sesizat din oficiu si va cere lamuriri de la autoritatile implicate, in legatura cu modul in care s-a desfasurat votul in diaspora, cu ocazia alegerilor europarlamentare.

Teodor Melescanu, despre dezastrul de la votul din Diaspora: Nimeni nu stie cati romani sunt in strainatate / Despre demisie: Nu tine numai de mine, tine si de partidul politic

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a sustinut duminica noapte, intr-o interventie telefonica la Digi24, ca el si-a facut datoria in ce priveste organizarea votului din Diaspora, unde, la fel ca in 2014, romanii au format cozi imense la sectiile de votare, iar multi dintre ei nu au reusit sa-si exercite votul. Melescanu a refuzat sa spuna daca isi va da demisia din functie pentru aceasta situatie, sustinand ca e o chestiune care nu tine numai de mine, tine si de partidul politic din care fac parte.

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu! Victor Ciorbea cere explicatii despre votul din diaspora

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu in cazul incidentelor de la sectiile de vot din diaspora. Victor Ciorbea a emis un comunicat in care precizeaza ca va cere lamuriri de la autoritatile care au fost implicate in organizarea scrutinului, dupa ce zeci de mii de romani nu au reusit sa ajunga la urne in ziua [] .

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu privind modul in care s-a desfasurat votul in diaspora

Avocatul Poporului anunta, marti, ca s-a sesizat din oficiu si va cere lamuriri de la autoritatile implicate, in legatura cu modul in care s-a desfasurat votul in diaspora, cu ocazia alegerilor europarlamentare.

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu privind modul in care s-a desfasurat votarea in diaspora

Avocatul Poporului anunta ca s-a sesizat din oficiu si va cere informatii de la Autoritatea Electorala Permanenta si de la ministerele de Externe si Interne privind modul in care s-a desfasurat votarea in dispora. Zeci de mii de romani au stat la cozi interminabile duminica la sectiile de votare din strainatate, iar unii dintre ei nu au reusit sa voteze.

Romanii din diaspora se solidarizeaza, inaintea alegerilor: Soferi voluntari vor sa-i ajute pe cei care nu au cum sa ajunga la sectia de votare

Romanii din diaspora s-au mobilizat inaintea alegerilor europarlamentare si a referendumului privind justitia care vor avea loc duminica, mai multi soferi oferindu-se sa asigure transportul gratuit pentru cei care se afla la distante mari de sectiile de votare.

Melescanu: Daca se decide prelungirea programului de vot la sectii din diaspora, se pot lua masuri foarte rapide / O alta solutie, oamenii care se afla in ambasade la ora 21,00 sa poata vota si dupa aceasta ora

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, afirma ca se pot lua masuri foarte rapide in cazul in care Autoritatea Electorala Permanenta decide prelungirea programului de votare la sectiile din diaspora, pentru a permite cetatenilor romani care stau la cozi sa voteze. O alta solutie, a spus ministrul de Externe, este ca persoanele care se afla in curtea sau in incinta ambasadei sau consulatului la ora 21,00 sa poata vota si dupa aceasta ora.

Guvernul sustine ca nu poate emite OUG pentru prelungirea programului de vot, deoarece unele sectii din diaspora s-au inchis deja

Guvernul nu poate emite acum o ordonanta de urgenta pentru prelungirea programului de vot, din cauza ca s-a inchis deja votarea in unele sectii din diaspora, citand cazul Noii Zeelande, au declarat pentru HotNews. ro surse guvernamentale.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )