Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cadoul PSD pentru sateliti: PRO Romania si ALDE ar putea avea reprezentanti in sectiile de votare si Birourile Electorale

Hotnews Hotnews,
 Cadoul PSD pentru sateliti: PRO Romania si ALDE ar putea avea reprezentanti in sectiile de votare si Birourile Electorale

PSD le-a dat dreptul la membri in Birourile, dar si in sectiile de votare partidelor PRO Romania si ALDE desi legea actuala nu le permite. Camera Deputatilor a adoptat miercuri, un proiect de lege care modifica patru legi dintr-o lovitura: legea pentru alegerea autoritatilor administratiei publice locale, statutul alesilor locali, legea privind alegerea Senatului si a Camerei Deputatilor, dar si legea privind organizarea si functionarea Autoritatii Electorale Permanente. continuă pe Hotnews

PSD, ALDE si Pro Romania ar putea forma o alianta pentru locale si parlamentare. Gabriela Firea: Pandemia a oprit aceste discutii Ce spune primarul general al Capitalei despre data alegerilor (VIDEO)

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, recunoaste ca au existat discutii intre PSD, ALDE si Pro Romania pentru a forma fie o alianta politica, fie una electorala, fie ambele, atat pentru alegerile.

Surse: PSD, Pro Romania si ALDE vor sa-si faca alianta si sa rastoarne guvernul. Bogdan (PNL): De la dorinta la putinta e cale lunga

PSD, Pro Romania si ALDE vor semna un acord de formare a unei Aliante politice de tipul celei care a fost Uniunea Social-Liberala PSD-PNL), potrivit unor informatii citate de stiripesurse. ro.

PSD negociaza aliante cu Pro Romania si cu ALDE

Lideri ai PSD au aviut intalniri cu lideri ai partidelor Pro Romania si ALDE, pentru a negocia event.

Ce spune Ciolacu despre o alianta PSD-ALDE-Pro Romania

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, nu ar spune nu unei aliante cu ALDE si Pro Romania, asa cum au aparut informatii in acest sens chiar astazi.

Medicul personal al actorului Florin Piersic a lasat PSD pentru PRO Romania. Unde va candida doctorul din Blaj

Medicul personal al celebrului actor Florin Piersic a demisionat din PSD. Mircea Frentiu s-a inscris in partidul PRO Romania.

PROIECT DE LEGE: PRO Romania vrea un venit minim vital pentru cetateni

Pro Romania a introdus un proiect legislativ in Parlament menit sa asigure venitul minim pentru cetatenii afectati de actuala criza economica generata de pandemia Covid-19. Astfel, ajutorul urmeaza sa fie calculat ca diferenta dintre suma de 1500 de lei si venitul net lunar al persoanei, propune PRO Romania.

Ciolacu il ameninta pe Ponta ca nu mai fac nicio alianta daca liderul Pro Romania mai critica PSD!

Ciolacu a declarat ca nu va mai accepta niciun atac asupra PSD sau a membrilor sai daca Ponta mai vr.

Cele 28 de masuri propuse de PSD pentru relansarea economiei

Programul PSD cuprinde 28 de masuri economice si sociale pe termen scurt si mediu pentru repornirea economiei, protejarea locurilor de munca, protejarea puterii de cumparare si stimularea economiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )