Libnet.ro
UNICEF

01:05

Carmen Dan, audiata in Comisia de ancheta pentru presupuse fraude la europarlamentare: Au fost constituite 128 dosare penale. MAI nu stabileste numarul sectiilor de votare si nici numarul de stampile de vot (VIDEO)

B1 B1,
Carmen Dan, audiata in Comisia de ancheta pentru presupuse fraude la europarlamentare: Au fost constituite 128 dosare penale. MAI nu stabileste numarul sectiilor de votare si nici numarul de stampile de vot (VIDEO)

Ministrul de Interne, Carmen Dan, este audiata, marti, in audiata in Comisia de ancheta pentru presupuse fraude la europarlamentare. Carmen Dan a declarat in fata comisiei ca nu Ministerul de Interne. continuă pe B1

VIDEO Carmen Dan, audiata in Comisia de ancheta pentru presupuse fraude la europarlamentare: Ministerul de Interne nu stabileste numarul sectiilor de votare. UPDATE

Ministrul de Interne, Carmen Dan, este audiata marti la Comisia parlamentara de ancheta pentru investigarea presupuselor fraude la alegerile din 26 mai. Comisia a fost infiintata la propunerea liderilor PSD-ALDE, care au sustinut ca in ultima perioada in spatiul public au aparut foarte multe elemente care par sa se constituie in dovezi clare de fraudare a alegerilor europarlamentare.

Comisia parlamentara de ancheta pentru presupuse fraude la europarlamentare a stabilit ce institutii cheama la audieri Comisia a fost infiintata de puterea PSD-ALDE

Comisia parlamentara pentru investigarea presupuselor fraude la alegerile din 26 mai a decis luni ce institutii vor fi chemate la audieri in urmatoarea perioada. Marti, ar urma sa fie audiati reprezentanti ai Ministerelor de Interne si Externe. Comisia a fost infiintata la propunerea liderilor PSD-ALDE, care au sustinut ca in ultima perioada in spatiul public au aparut foarte multe elemente care par sa se constituie in dovezi clare de fraudare a alegerilor europarlamentare.

Carmen Dan, audiata in Comisia care investigheaza presupusa fraudare a alegerilor. Ministrul de Interne arunca vina pe STS. Melescanu, absent

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a fost audiata marti la Comisia parlamentara de ancheta pentru investigarea presupuselor fraude la alegerile europarlamentare. Comisia a fost infiintata la propunerea coalitiei PSD-ALDE, in conditiile in care alegerile au fost organizate de Guvernul PSD-ALDE. Carmen Dan a sustinut ca nu MAI stabileste numarul sectiilor de votare, al buletinelor de vot, al stampilelor sau al cabinelor de vot.

Carmen Dan NU se teme de remaniere: Am discutii cu premierul Dancila zi de zi (VIDEO)

Carmen Dan a declarat, marti, dupa audierea din in Comisia de ancheta pentru presupuse fraude la europarlamentare, ca nu ii e teama de remaniere. Surse politice au declarat ca ministrul de Interne nu ar fi toc.

Carmen Dan, audiata privind posibile fraude la alegerile europarlamentare si referendum

Carmen Dan a venit la audieriledin Comisia parlamentara de ancheta pentru investigarea posibilelor fraude la alegerile europarlamentare si la referendumul din 26 mai. As incepe prin a preciza ca nu MAI st.

Carmen Dan, audiata astazi in legatura cu eventualele fraude de la alegerile europarlamentare

Ministrul Afacerilor Interne este audiat, la ora transmiterii stirii, in Comisia parlamentara de anc.

Carmen Dan vrea ca STS sa fie eliminat din procesul de vot: Autoritatea Electorala Permanenta ar putea sa preia prerogativele (VIDEO)

Ministrul Internelor, Carmen Dan, vrea ca Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) sa fie eliminat din procesul de vot. Dan a declarat, marti, dupa ce a fost audiata in comisia speciala care verifica posibile.

Carmen Dan propune ca sistemul de monitorizare a votului multiplu sa fie scos din competenta STS

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a spus luni. la finalul audierilor din Comisia de ancheta privind .

CARMEN DAN: MAI nu stabileste numarul sectiilor de votare din tara

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, astazi, ca MAI nu stabileste numarul sectiilor de votare din tara si al stampilelor de vot si nu are atributii in interiorul sectiilor de votare.

Carmen Dan: AEP ar putea sa preia softul pentru alegeri

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a afirmat marti, la Parlament, ca este necesara imbunatatirea legislatiei electorale, in sensul eliminarii pazei armate de la sectiile de vot. Totodata,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3067 seconds )