Libnet.ro
UNICEF

12:15

Eugen Tomac sustine ca vor fi din nou cozi uriase in diaspora

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Eugen Tomac sustine ca vor fi din nou cozi uriase in diaspora

Liderul PMP, Eugen Tomac, sustine ca guvernul trateaza cu un dispret strigator la cer alegerile in diaspora, precizand ca daca nu se iau rapid masuri, vor din nou cozi uriase la sectiile de votare din strainatate. continuă pe Ziarul Bursa

Liderul PMP avertizeaza ca vor fi cozi uriase in diaspora si la prezidentiale. Tomac: PSD trateaza cu un dispret strigator la cer organizarea scrutinului, desi avem peste 5 milioane de cetateni in lume

Eugen Tomac, presedintele PMP, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa la Iasi, ca vor fi cozi uriase la sectiile de votare din strainatate si la alegeri prezidentiale daca Guvernul nu ia masuri.

EUGEN TOMAC: Sustinem demersul legitim al Opozitiei de a trimite Guvernul acasa

Partidul Miscarea Populara sustine candidatul PNL pentru sefia Senatului si, totodata, demersul legitim al Opozitiei - motiunea de cenzura, a anuntat liderul partidului, Eugen Tomac, care se va intalni miercuri pe aceasta tema cu liderul PNL, Ludovic Orban, transmite Agerpres.

Eugen Tomac, despre respingerea propunerilor Vioricai Dancila pentru postul de comisar european: PSD a facut din nou Romania de rusine!

Liderul PMP, Eugen Tomac, scrie, intr-o postare pe Facebook, ca PSD a facut din nou Romania de rusine, in contextul aparitiei informatiilor potrivit carora propunerile Vioricai Dancila pentru postul de.

EUGEN TOMAC: PMP n-are nicio intelegere cu Pro Romania

Partidul Miscarea Populara PMP) n-are niciun fel de intelegere cu Pro Romania, respectiv cu liderul acestei formatiuni, Victor Ponta, si nici cu presedintele PSD, Viorica Dancila, privitor la un grup senatorial, a precizat, miercuri, liderul PMP, Eugen Tomac.

Eugen Tomac: Theodor Paleologu va fi si presedintele tuturor moldovenilor. Este un om politic caruia nu ai ce-i reprosa (VIDEO)

Liderul PMP, Eugen Tomac, a declarat vineri ca Theodor Paleologu, candidatul sustinut de formatiunea politica in alegerile prezidentiale, va fi si presedintele tuturor moldovenilor, unirea Republicii Moldova cu.

Eugen Tomac, despre alegerea primarilor in doua tururi: PNL, USR si ALDE sustin proiectul

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa la Iasi, ca proiectul de lege privind revenirea la alegerea primarilor in doua tururi de scrutin va fi votat in Parlament si de.

Eugen Tomac (PMP): Cariera lui Tariceanu, o caricatura pe langa cea a lui Basescu. Liderul ALDE a incercat sa-i dea Ungariei averea Gojdu pentru ca el n-are nimic in comun cu valorile Romaniei

Eugen Tomac, presedintele PMP, a declarat joi ca omologul sau din ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, nu are niciun fel de atasament fata de valorile ce definesc natiunea romana, pentru ca, in anul 2005, pe.

Eugen Tomac (PMP), dupa afirmatia lui Bruynseels: Pamantul e plat, Rusia e membra NATO. Probabil urmeaza China membra UE. Uite de-aia avem nevoie de oameni destepti la Cotroceni

Eugen Tomac, liderul PMP, a comentat gafa Ramonei Ioana Bruynseels, care afirmase anterior ca Rusia este partenera Romaniei in NATO. Europarlamentarul a spus ca, in aceste conditii, probabil urmeaza China.

DIN NOU: Actionarii FP vor fi convocati pentru alegerea unui membru in Consiliul Reprezentantilor

ACTUALIZARE - Actionarii Fondul Proprietatea FP) vor fi convocati din nou pentru alegerea unui membru in Consiliul Reprezentantilor in locul lasat liber de Sorin Mindrutescu --- * Mark Gitenstein a obtinut un nou mandat in Consiliul Reprezentantilor FP.

Yahoo!, disponibil din nou in majoritatea zonelor din lume

Platforma Yahoo! este din nou disponibila in majoritatea zonelor din lume, doar utilizatori din Mare.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2681 seconds )