Libnet.ro
UNICEF

11:45

Guvernul anunta ca dubleaza prin OUG numarul de parlamentari din diaspora

Hotnews Hotnews,
 Guvernul anunta ca dubleaza prin OUG numarul de parlamentari din diaspora

Printre prevederile ordonantei de urgenta privind alegerile parlamentare se numara cresterea numarului de parlamentari pentru diaspora, potrivit ministrului de Interne, Marcel Vela. Totodata, actul normativ prevede extinderea zilelor de votare pe trei zile, similar cu alegerile prezidentiale, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Guvernul va aproba prin OUG masuri pentru organizarea recensamantului agricol si al populatiei

Guvernul va aproba prin doua ordonante de urgenta masuri privind organizarea recensamintelor pentru 2020-2021, cel agricol si al populatiei, de catre Institutul National de Statistica, dupa ce premierul a acceptat introducerea pe ordinea de zi suplimentara a sedintei de Executiv a celor doua proiecte.

Noi reguli pentru trotinetisti. Guvernul a stabilit prin OUG cum si cine poate folosi trotinetele electrice

Un alt proiect de OUG solicitat de Marcel Vela pe ordinea de zi suplimentara a sedintei de Guvern este cel privind reglementarea circulatiei cu trotinete electrice.

Noi reguli pentru trotinetisti. Guvernul a stabilit prin OUG cum si cine poate folosi trotinetele electrice

Guvernul a aprobat in sedinta de marti o ordonanta de urgenta potrivit careia pentru a folosi o trotineta electrica pe drumurile publice, conducatorul acesteia trebuie sa aiba cel putin 14 ani. Aceste mijloace de transport se pot deplasa doar pe pistele special amenajate, iar in cazurile in care acestea nu exista, circulatia lor este permisa numai pe sectoarele de drum unde viteza maxima admisa este de 50 kmh. Circulatia pe trotuar este interzisa.

Senatul a respins proiectul privind amanarea dublarii alocatiilor pana la 1 august. Guvernul Orban il adoptase prin OUG

Senatul a respins, luni, proiectul de ordonanta de urgenta privind amanarea, pana la data de 1 august, a dublarii alocatiilor pentru copii, transmite Agerpres. in favoarea respingerii proiectului s-au.

PSD: Ar fi a cincea motiune de cenzura care trece. Avem 232 de voturi si negociem cu parlamentari din afara partidului

Liderul deputatilor PSD, Alfred Simonis, a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa, ca PSD si UDMR au impreuna 232 de voturi si ar miza pe alte 7-8 voturi din afara grupurilor lor parlamentare, avand discutii individuale cu deputati si senatori, in vederea demiterii Cabinetului Orban prin motiune de cenzura. El a mai sustinut ca, in cazul in care motiunea trece, social-democratii ar putea merge la consultari cu propunerea unui premier de stanga, dar care sa nu fie membru al partidului.

Medicul Tudor Ciuhodaru, despre OUG privind privatizarea din sanatate: Cine are bani traieste, cine nu, moare

Medicul Tudor Ciuhodaru a criticat intentia Guvernului Orban de a da o ordonanta de urgenta prin care s-ar produce privatizarea sanatatii, aratand ca se va ajunge cat de curand la situatia in care supravietuieste doar cel cu bani.

Coronavirusul din China: Guvernul anunta achizitii urgente de echipamente de protectie

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a anuntat ca guvernul va achizitiona in regim de urgenta echipamente de protectie, precum seturi de suport respirator sau substante de dezinfectare, in contextul epidemiei de coronavirus din China. Potrivit acestuia, la nivel national exista acum 1. 000 de kituri pentru diagnosticarea bolii.

Coronavirusul din China: Guvernul anunta achizitii urgente de echipamente de protectie. Costache: La acest moment avem o capacitate buna de diagnostic Boala nu este confirmata in niciun stat din jurul Romaniei

Guvernul va achizitiona in regim de urgenta echipamente de protectie, precum seturi de suport respirator sau substante de dezinfectare, in contextul epidemiei de coronavirus din China. Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a anuntat ca la nivel national exista acum 1. 000 de kituri pentru diagnosticarea bolii, el subliniind ca la acest moment nu exista cazuri confirmate in niciun stat din jurul Romaniei. LIVETEXT Primul caz de deces cauzat de coronavirus in afara Chinei. Bilantul epidemiei a ajuns la 305 morti Lista tarilor in care au fost confirmate cazuri de contaminare cu noul coronavirus.

Numarul deceselor din cauza coronavirusului a trecut de 400, iar al infectarilor de 20.000 (FOTO, VIDEO)

Numarul persoanelor decedate din cauza coronavirusului a ajuns, marti, la 426 de persoane, al celor infectate a trecut de 20. 000, iar virusul s-a raspandit in 25 de tari desi in aceasta categorie sunt incluse.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )