Libnet.ro
UNICEF

10:15

Guvernul nu isi va asuma raspunderea pe alegerilor primarilor in 2 tururi. Ludovic Orban: PNL sustine dar cu dezbatere si vot in Parlament

B1 B1,
Guvernul nu isi va asuma raspunderea pe alegerilor primarilor in 2 tururi. Ludovic Orban: PNL sustine dar cu dezbatere si vot in Parlament

Premierul Ludovic Orban a aratat vineri ca partidul sau va sustine modificarea legii alegerilor locale astfel incat primarii sa fie alesi, doar ca aceasta modificare sa se faca prin votare initiative. continuă pe B1

Angajatii Consiliului Concurentei si Curtii de Conturi vor primi spor de 25% din salariul minim pentru conditii de munca vatamatoare- prevederi din legea pe care Guvernul isi asuma raspunderea

Pentru conditii de munca vatamatoare, personalului Consiliului Concurentei i se acorda un spor de 25% din salariul de baza minim brut- pe tara garantat in plata in vigoare, corespunzator cu timpul efectiv lucrat in aceste conditii, se arata in proiectul de lege asupra privind unele masuri fiscal-bugetare, asupra caruia Guvernul Orban isi va asuma raspunderea. Aceeasi prevedere este valabila si in cazul angajatilor Curtii de Conturi.

Orban declanseaza razboiul politic al sfarsitului de an. Guvernul isi asuma raspunderea pe buget

Guvernul a decis sa isi asume raspunderea pe proiectul Legii bugetului de stat, pe proiectul Legii b.

Ludovic Orban a decis: Guvernul isi asuma raspunderea pe legea bugetului si modificarea OUG 114

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri dimineata, ca a decis angajarea raspunderii Guvernului pe proiectul legii bugetului de stat, pe proiectul legii bugetului asigurarilor sociale si pe modificarea Ordonantei de Urgenta 114.

Guvernul isi asuma raspunderea pe buget si modificarile aduse OUG 114. Se interzice cumulul pensiei cu salariul

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Guvernul a luat decizia de a-si angaja raspunderea in Parlament pe bugetul de stat pentru anul 2020 si pe modificarile aduse OUG 114, printre careinterzicerea cumului pensiei cu salariul la stat si inghetarea indemnizatiilor demnitarilor.

PSD IASI, DESPRE PROIECTUL DE BUGET: Guvernarea PNL isi asuma raspunderea pentru condamnarea Moldovei la saracie

Filiala ieseana a PSD sustine ca guvernarea PNL isi asuma raspunderea pentru condamnarea Moldovei la saracie, social-democratii ieseni precizand ca, potrivit proiectului de buget, anul viitor investitiile autoritatilor locale vor fi blocate.

PSD Iasi, despre proiectul de buget: Guvernarea PNL isi asuma raspunderea pentru condamnarea Moldovei la saracie

Filiala ieseana a PSD sustine ca guvernarea PNL isi asuma raspunderea pentru condamnarea Moldovei la saracie, social-democratii ieseni precizand ca, potrivit proiectului de buget, anul viitor investitiile autoritatilor locale vor fi blocate.

Sedinta de Guvern, luni. Executivul va analiza amendamentele aduse la proiectele pe care isi asuma raspunderea

Guvernul se va reuni in sedinta, luni, 23 decembrie, pentru a dezbate amendamentele la proiectul legii bugetului si la proiectul de modificare a Ordonantei 114, inainte de a merge in Parlament pentru asumarea raspunderii.

Guvernul si-ar putea asuma raspunderea si pentru alegerea primarilor in doua tururi. Ce spune Raluca Turcan

Vicepremierul Raluca Turcan sustine ca PSD continua sa deturneze rolul Parlamentului si tergiverseaza adoptarea proiectelor importante si urgente, de aceea asumarea raspunderii este singura solutie pentru rezolvarea urgentelor. in acest context, Turcan sustine ca este posibil ca Guvernul sa-si asume raspunderea si pentru proiectul privind alegerea primarilor in doua tururi.

PSD va sesiza CCR, dupa ce Guvernul Orban isi va asuma raspunderea pe Legea bugetului

PSD va sesiza la Curtea Constitutionala a Romaniei un posibil conflict juridic de natura constitutionala intre Parlament si Guvern, dupa ce Palatul Victoria a anuntat ca isi va asuma raspunderea pentru.

PREMIERA IN POLITICA ROMANEASCA Guvernul Orban isi angajeaza raspunderea pentru bugetul pe 2020

Guvernul isi va angaja raspunderea pe legea bugetului de stat si legea bugetului asigurarilor de stat pentru anul viitor. Este pentru prima data, in ultimii 30 de ani, cand Guvernul isi angajeaza raspunderea pe un astfel de pachet legislativ.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )