Libnet.ro
UNICEF

07:15

Mihai Sora, un nou indemn pentru romani: Legile romanesti nu te obliga sa votezi, dar te obliga legea morala (VIDEO)

B1 B1,
Mihai Sora, un nou indemn pentru romani: Legile romanesti nu te obliga sa votezi, dar te obliga legea morala (VIDEO)

Filosoful Mihai Sora ii indeamna pe romani sa mearga la vot , intr-un mesaj publicat pe Facebook, cu doar cateva ore inainte de inchiderea sectiilor de votare. Mihai Sora subliniaza ca in. continuă pe B1

Mihai Sora: Mergeti la vot, dragi prieteni, si aratati ca vietile voastre chiar conteaza, ca destinele voastre nu pot fi reduse la nefericitul astia

Mihai Sora ii indeamna pe romani sa mearga la vot pentru a arata ca vietilor lor chiar conteaza si ca nu reprezinta o cantitate neglijabila. Filosoful a precizat ca dreptul la vot, dupa cum stiu.

VIDEO Mihai Sora: Legile romanesti nu te obliga sa votezi, dar te obliga legea morala

Legile romanesti nu te obliga sa votezi, cum se intampla, de pilda, in Australia, dar te obliga legea morala o lege care sta mai presus de toate celelalte, spune filosoful Mihai Sora, in varsta de 103 ani, care ii indeamna din nou pe romani sa mearga la vot.

Mihai Sora: Mergeti la vot, dragi prieteni! Altminteri ne vor scoate si din matematica, nu doar din Europa

Filosoful Mihai Sora i-a indemnat pe romani sa mearga la vot duminica in numar cat mai mare, altfel ne vor scoate si din matematica, nu doar din Europa. Farmecul subtil al diferentei: romanii.

Cine este Mihai Sora si de ce indemnul lui la vot este atat de important. Altfel, ne vor scoate si din matematica, nu doar din Europa!

Mihai Sora i-a indemnat pe romani sa mearga sa isi exprime dreptul la vot si in aceasta duminica, pe 24 noiembrie, in cadrul celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale. Apelul filozofului catre alegatori este unul cat se poate de important si a fost publicat, de curand, pe contul oficial de Facebook al acestuia. Cine .

De cand ar creste din nou salariul minim. Iata de ce nu este cea mai buna veste pentru romani

Salariul minim pe economie ar putea creste din nou. Promisiunea este facuta de vechiul guvern si analizata de cabinetul Orban. De cand s-ar majora? De ce nu este cea mai buna veste pentru romani? De cand ar creste din nou salariul minim? De ce nu este cea mai buna veste? Se discuta din nou despre .

VESTI EXCELENTE pentru ROMANI! Soferii cu PERMIS categoria B pot conduce iNCA un tip de vehicule FARA SA MAI DEA EXAMEN!

Vesti bune pentru soferii romani! Conform unui proiect de lege depus in Parlament cei care au deja un permis de conducere categoria B il vor putea folosi si pentru motociclete cu cilindree maxima de 125.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Olguta Vasilescu, mesaj pentru romani in ziua alegerilor prezidentiale

Olguta Vasilescu a votat duminica dimineata, la Colegiul Sfantul Sava din Bucuresti, alaturi de Viorica Dancila. Fostul ministru al Muncii a declarat ca a votat pentru o Romanie.

VIORICA DANCILA, MESAJ PENTRU ROMANI: Judecati-i pe cei care va cer votul in functie de ce au facut pentru voi

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, le-a cerut, vineri, romanilor sa-i judece pe cei care vin si le cer votul, in functie de ceea ce au facut pentru ei in acesti ani si cat respect le-au aratat.

Vesti proaste pentru romani. Carnea de porc, mai scumpa cu 25% de Craciun

De sarbatori romanii vor plati chiar si cu 25% mai mult pentru un kilogram de carne de porc. Astfel ca romanii ar putea pune pe masa carne din import, provenita din Spania sau.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )