Libnet.ro
UNICEF

11:16

PNL a depus un proiect pentru votare timp de trei zile in diaspora la parlamentare

Adevărul Adevărul,
PNL a depus un proiect pentru votare timp de trei zile in diaspora la parlamentare

Parlamentarii PNL Alina Gorghiu, Florin Roman si Daniel Feneghiu au depus ieri un proiect de lege astfel incat romanii din strainatate sa poata vota la alegerile parlamentare timp de trei zile, pe modelul de la alegerile prezidentiale care au avut loc anul trecut. continuă pe Adevărul

Proiect PNL pentru votul in trei zile pentru diaspora si la Parlamentare

Parlamentarii PNL Alina Gorghiu, Daniel Fenechiu si Florin Roman au depus un proiect de lege pentru ca votarea sa se desfasoare pe parcursul a trei zile in diaspora si la alegerile parlamentare, pe modelul de la alegerile prezidentiale de anul.

PNL propune ca diaspora sa poata vota timp de trei zile la alegerile parlamentare

Parlamentarii PNL Alina Gorghiu, Daniel Fenechiu si Florin Roman au depus un proiect de lege pentru ca votarea sa se desfasoare pe parcursul a trei zile in diaspora si la alegerile parlamentare, asa cum s-a intamplat in 2019 la cele prezidentiale.

Liberalii propun ca romanii din diaspora sa poata vota trei zile si la alegerile parlamentare

Vicepresedintele Senatului, liberala Alina Gorghiu, propune ca romanii din diaspora sa poata vota si la parlamentare pe parcursul a trei zile, asa cum a fost la alegerile prezidentiale de anul trecut.

Partidul Forta Nationala propune ca toti cetatenii sa voteze trei zile, nu doar la parlamentare

Presedintele Partidului Forta Nationala, Teodor Melescanu, atrage atentia asupra neconstitutionalitatii propunerii liberalilor privind votul in diaspora timp de trei zile si la alegerile parlamentare din acest an.

Alerta in Capitala! Un elev de clasa a sasea a murit rapus de gripa in trei zile

Un elev de clasa a sasea a murit rapus de gripa in trei zile. Parintii l-au dus la spital, unde medicii i-au prescris tratament si l-au trimis acasa. La scurt timp, copilul a ajuns din nou la Urgente, in stare critica.

Situatie revoltatoare in Olt. Un bebelus de trei zile a fost gasit abandonat intr-o cutie de carton

Un bebelus de trei zile a fost gasit vineri, intr-o cutie de carton, intr-o casa abandonata din comuna Morunglav, au anuntat reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Olt.

Cazul socant al bebelusului gasit intr-o casa parasita. Mama care l-a tinut trei zile in frig este infirmiera

Informatii socante ies la iveala in cazul femeii care isi tine de zile intregi copilul nou-nascut intr-o casa parasita, fara vreun mijloc de incalzire. Femeia este infirmiera la Spitalul Orasenesc Bals.

Cazul socant al bebelusului gasit intr-o casa parasita. Mama care l-a tinut trei zile in frig este infirmiera. Unde este copilul

Informatii socante ies la iveala in cazul femeii care isi tine de zile intregi copilul nou-nascut intr-o casa parasita, fara vreun mijloc de incalzire. Femeia este infirmiera la Spitalul Orasenesc Bals.

Guvernul a asigurat ca nu isi asuma un proiect pentru modificarea legii pensiilor pentru grefieri

Liderul Blocului National Sindical, Dumitru Costin, spune ca Guvernul nu isi asuma un proiect de leg.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )