Libnet.ro
UNICEF

21:15

Primele rezultate oficiale din diaspora. Iohannis a primit 89% din voturi in Noua Zeelanda, potrivit numaratorii paralele USR-PLUS

Adevărul Adevărul,
Primele rezultate oficiale din diaspora. Iohannis a primit 89% din voturi in Noua Zeelanda, potrivit numaratorii paralele USR-PLUS

Numaratoarea paralela USR- PLUS releva ca, la sectia de votare din Auckland Noua Zeelanda), unde votul pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale s-a incheiat deja. Klaus Iohannis a obtinut 185 de voturi, iar Viorica Dancila 20. continuă pe Adevărul

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. BEC - date provizorii din diaspora: Iohannis - 91,07%; Dancila - 8,93%

Klaus Iohannis a obtinut duminica, in al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale, 91,07%, iar Viorica Dancila - 8,93%, dupa numararea a 3. 145 de voturi din.

Exit Poll. Primele rezultate oficiale la alegerile prezidentiale. Ce diferenta este intre Klaus Iohannis si Viorica Dancila

Romanii isi aleg presedintele pe data de 24 noiembrie 2019. Alegerile prezidentiale pentru al doilea tur in diaspora au inceput vineri, 22 noiembrie. Conform datelor de tip Exit Poll, la ora 15:00 se inregistra o diferenta de peste 20 % procente intre cei doi candidati la alegerile prezidentiale. Diferenta este una uriasa si este pentru .

Primele rezultate din Diaspora (91 de sectii din 835, 11%): Iohannis - 91,80%, Dancila - 8.20%

Primele rezultate ale votului din Diaspora, dupa centralizarea proceselor verbale din 91 de sectii dintr-un total de 835, respectiv 11%) arata un vot zdrobitor in favoarea lui Klaus Iohannis, care a obtinut peste 90% din voturi.

LIVE Rezultate prezidentiale provizorii: Klaus Iohannis: 63,4% - Viorica Dancila: 36,6% 96% din sectii centralizate

Klaus Iohannis conduce in cursa pentru alegerile prezidentiale dupa centralizarea primelor rezultate din sectiile de vot de catre Autoritatea Electorala Permanenta. Astfel, dupa centralizarea a 96% din sectiile de votare din tara si din diaspora acolo unde s-a terminat votul), Iohannis are putin peste 63%. Vezi in text situatia exacta si cum arata rezultatul votul din Bucuresti.

Ce au facut romanii din diaspora, imediat dupa ce au votat. Gestul lor a devenit viral

A mai ramas foarte putin timp pana cand romanii isi vor putea vota presedintele pentru urmatorii cinci ani. Duminica, 24 noiembrie, are loc al doilea tur al alegerilor prezidentiale in tara. Romanii din diaspora pot vota intre 22 si 24 noiembrie. Cetatenii romani vor putea alege intre Viorica Dancila si Klaus Iohannis. Sute de mii .

Sociolog Avangarde: Daca se mentine ritmul VOTULUI din DIASPORA, pentru prima data voturile din afara tarii pot valora circa 10 % din totalul voturilor exprimate

Daca se mentine ritmul votului din diaspora, pentru prima data voturile din afara tarii pot valora circa 10 procente din totalul voturilor exprimate, potrivit lui Vladimir Ionas, Sociolog laGrupul de.

Alegeri Prezidentiale, turul 2: la ce ora se deschid sectiile de votare din diaspora. Afla orarul complet

Romanii aflati peste hotare trebuie sa stie la ce ora se deschid sectiile de votare din diaspora! Pe data de 24 noiembrie, romanii isi aleg presedintele tarii! Acestea sunt cele mai scumpe alegeri prezidentiale din istorie, deoarece s-a investit mult pentru votul romanilor din diaspora. Acestia pot vota la alegerile prezidentiale din data de 24 .

Alegeri prezidentiale 2019, turul 2. Profilul alegatorului din diaspora

Romanii din diaspora voteaza duminica, pentru a treia zi consecutiv, la al doilea tur al alegerilor prezidentiale, iar prezenta este una foarte mare, depasindu-o cu mult pe cea de la primul tur. Cei mai multi dintre cei care au votat in strainatate sunt barbati cu varsta intre 45 si 64 de ani.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Mircea Badea, reactie surprinzatoare dupa votul din Diaspora: Ce misto...sa imi influenteze mie viata!

Dupa ce in mai multe sectii de votare din Diaspora s-a incheiat turul II, Mircea Badea a avut o reactie acida la adresa votantilor din afara tarii.

Exit Poll in diaspora. Klaus Iohannis are 92,54 % in Australia. Viorica Dancila a luat doar 20 de voturi in Noua Zeelanda

Au aparut primele rezultate venite din afara tarii. in Noua Zeelenada si in Australia s-au inchis sectiile de votare. Potrivit numerotarii paralele realizate de USR PLUS, in Auckland, Noua Zeelanda, Klaus Iohannis a obtinut 185 voturi 89,19 %), in vreme ce contracandidatul sau, Viorica Dancila a obtinut doar 20 voturi 10,81%), de la romanii stabiliti .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )