Libnet.ro
UNICEF

00:06

Ramona Ioana Bruynseels, scrisoare deschisa catre Iohannis, Dancila si AEP: Ati mimat preocuparea pentru dreptul diasporei de a vota!

Antena3 Antena3,
Ramona Ioana Bruynseels, scrisoare deschisa catre Iohannis, Dancila si AEP: Ati mimat preocuparea pentru dreptul diasporei de a vota!

Candidatul umanist la Presedintia Romaniei, Ramona Ioana Bruynseels, taxeaza modul in care autoritatile pregatesc procesul de votare al romanilor din strainatate, printr-o scrisoare deschisa adresata. continuă pe Antena3

Ramona Ioana Bruynseels: Klaus Iohannis este in campanie si se foloseste de evenimentul nefericit din Kabul

Ramona Ioana Bruynseels, candidatul umanistilor la alegerile prezidentiale, l-a criticat pe Klaus Iohannis pentru faptul ca s-a folosit de incidentul cu diplomatul roman mort din Kabul si de cazul Caracal pentru.

Cine este Ramona Ioana Bruynseels, candidata la prezidentiale din partea partidului fondat de Dan Voiculescu

Din partea partidului format de Dan Voiculescu, dar si prima femeie care a intrat in cursa pentru Cotroceni este Ramona Ioana Bruynseels. Studii, trecut politic, pe toate le ai mai jos. Cine este Ramona Ioana Bruynseels, candidata la prezidentiale din partea PPU Partidul Puterii Umaniste social-liberal)- PPU, dirijat de Dan Voiculescu, si-a ales sambata candidatul .

Ramona Ioana Bruynseels: Nici nu am indraznit sa gandesc ca Rusia ar fi membru NATO. Am avut o exprimare nefericita

Ramona Ioana Bruynseels, candidatul umanistilor la alegerile prezidentiale, a explicat la Punctul de intalnire de la Antena 3 cum a ajuns sa faca o greseala la un post de televiziune. Bruynseels a spus,.

Candidatul umanistilor face apel la implicare. Mesajul transmis de Ramona Ioana Bruynseels

Ramona Ioana Bruynseels ii invita pe romanii care vor schimbarea clasei politice sa i se alature in campania pentru alegerile prezidentiale, ca voluntari, intr-un exercitiu democratic ce ar putea sa schimbe.

Lider ALDE: Miroase de la o posta blatul Iohannis - Dancila la prezidentiale

Liderul ALDE Dambovita spune ca strategia lui Klaus Iohannis, prin prisma atacurilor la premierul Dancila, si implicit la Guvern, este de fapt o metoda prin care polarizeaza dezbaterea publica cu lupta.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2545 seconds )