Libnet.ro
UNICEF

18:00

Rezultate provizorii la votul din diaspora: PSD, depasit de independentul George Simion

Adevărul Adevărul,
Rezultate provizorii la votul din diaspora: PSD, depasit de independentul George Simion

Rezultatele provizorii la votul din strainatate pentru alegerile europarlamentare indica, la doua ore de la inchierea procesului de votare, ca Alianta 2020 USR PLUS a obtinut 42,1% din voturi, iar PSD este depasit la scor de independentul George Simion. continuă pe Adevărul

Teodor Melescanu, despre dezastrul de la votul din Diaspora: Nimeni nu stie cati romani sunt in strainatate / Despre demisie: Nu tine numai de mine, tine si de partidul politic

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a sustinut duminica noapte, intr-o interventie telefonica la Digi24, ca el si-a facut datoria in ce priveste organizarea votului din Diaspora, unde, la fel ca in 2014, romanii au format cozi imense la sectiile de votare, iar multi dintre ei nu au reusit sa-si exercite votul. Melescanu a refuzat sa spuna daca isi va da demisia din functie pentru aceasta situatie, sustinand ca e o chestiune care nu tine numai de mine, tine si de partidul politic din care fac parte.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Mircea Geoana, despre votul din Diaspora: Nu conteaza atat de mult in cifre absolute, ci mesajul pe care il transmit acasa

Mircea Geoana, fost ministru de Externe, e de parere ca mai important decat votul propriu-zis al romanilor din Diaspora este mesajul pe care il transmit catre familia de.

Alegeri europarlamentare - rezultate provizorii: PNL - 26,83 %, PSD - 23,42%, USR PLUS - 21,29 %. Alianta USR PLUS, castigator detasat la votul din strainatate

PNL se situeaza pe primul loc la alegerile europarlamentare, dupa numararea voturilpr exprimate in 18. 612 sectii de votare din tara, reprezentand 99. 31% din total, conform rezultatelor provizorii. Alianta 2020 USR PLUS este castigator detasat la votul din strainatate, dupa numararea voturilor din peste 50% din sectii si in conditiile in care votul in diaspora nu s-a incheiat.

REZULTATE PROVIZORII 97% din voturile din tara au fost numarate: PNL conduce detasat. PSD are 23,38%. USR-Plus e pe trei cu 21,41% / 62% din voturile din Diaspora au fost numarate

Circa 97% din voturile din tara la alegerile europarlamentare au fost deja centralizate. Conform rezultatelor provizorii, pe primele trei locuri sunt PNL, PSD si alianta USR-Plus. Procentele prezentate acum se tot pot schimba pe masura ce se finalizeaza numaratoarea.

LIVE - REZULTATE PROVIZORII - Lupta stransa intre PSD si USR-PLUS pentru locul 2 - PSD - 23,47% / USR-Plus 22,85% / 77,63% din voturile din Diaspora au fost numarate

Circa 97% din voturile din tara la alegerile europarlamentare au fost deja centralizate. Conform rezultatelor provizorii, pe primele trei locuri sunt PNL, PSD si alianta USR-Plus. Procentele prezentate acum se tot pot schimba pe masura ce se finalizeaza numaratoarea.

Alegeri europarlamentare - rezultate provizorii - 72,8% pentru PSD, in comuna natala a lui Liviu Dragnea

Peste 72% din alegatorii din comuna natala a liderului PSD Liviu Dragnea, Gratia, din judetul Teleorman, au votat pentru PSD, conform rezultatelor provizorii ale alegerilor europarlamentare de duminica. La Videle, localitate din care provin premierul Viorica Dancila si ministrul de Interne Carmen Dan, scorul PSD a fost de 44%.

Alegeri europarlamentare - rezultate provizorii: PNL - 29,3%, PSD - 27%, USR - 13,5%

PNL se situeaza pe primul loc la alegerile europarlamentare, dupa numararea a 1. 781 din cele 8. 959 exprimate la scrutinul de duminica.

Europarlamentare 2019. Primele rezultate din diaspora. PSD, infrangere zdrobitoare

Social-democratii au suferit o infrangere clara in Noua Zeelanda, tara unde Alianta 2020 USR-PLUS a castigat detasat.

Rezultate Alegeri Europarlamentare 2019: BEC a centralizat si voturile din strainatate. PSD scade vertiginos

Biroul Electoral Central BEC) a publicat, luni, la ora 7:00, noi rezultate partiale ale alegerilor europarlamentare. De aceasta data, s-au numarat peste 96% dintre voturile exprimate, dar centralizarea buletinelor din diaspora arata ca locurile al doilea si al treilea s-ar putea inversa. Potrivit Biroului Electoral Central, au fost numarate 96,53% dintre voturile din tara, in [] .

Scandal la sectiile de votare. Cati romani din diaspora nu au mai apucat sa voteze?

A fost scandal la sectiile de votare din diaspora, dupa ce mii de romani au stat ore intregi la cozi uriase, dar tot nu au reusit sa ajunga la urne pentru a-si exercita votul. S-a scandat impotriva PSD si a Ministerului Afacerilor Externe, iar dupa ora 21:00 au mai putut vota doar cei care se [] .

ştiri din Politica

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2472 seconds )