Libnet.ro
UNICEF

10:31

Ana Birchall a fost exclusa din PSD. Dancila sustine ca s-a abtinut de la vot (VIDEO)

B1 B1,
Ana Birchall a fost exclusa din PSD. Dancila sustine ca s-a abtinut de la vot (VIDEO)

Viorica Dancila a anuntat marti seara, la finalul sedintei Comitetului Executiv National al PSD, excluderea din partid a Anei Birchall. Am hotarat excluderea celor care au votat pentru investirea. continuă pe B1

Ana Birchall a fost exclusa din PSD: Am aflat din presa. Nu am fost invitatala sedintasaaud capetele de acuzare si sapot raspunde

Ana Birchall, fostul ministru al Justitiei, a spus ca a aflat din presa faptul ca a fost exclusa din PSD, fara sa fi fost chemata la sedinta si sa i se aduca argumente in acest sens. Asta.

Ana Birchall spune ca a fost exclusa din PSD fara sa se poata apara: Plec din acest partid cu constiinta curata

Fostul ministru al Justitiei, Ana Birchall, spune ca a fost exclusa din PSD fara sa fie invitata la sedinta CExN pentru a auzi capetele de acuzare si sa poata raspunde, dar afirma ca pleaca din partid, dupa 19 ani, cu constiinta curata.

Breaking news! incepe macelul in PSD! Ana Birchall a fost exclusa din partid

Ana Birchall, fostul ministru al Justitiei, a fost exclusa din PSD la sedinta Comitetului Executiv d.

Ana Birchall a fost exclusa din PSD

UPDATE: Viorica Dancila a confirmat, dupa sedinta CEx, excluderea din partid a Anei Birchall. UPDATE: Ana Birchall, fost ministru al Justitiei, a fost exclusa marti din PSD,in urma unei sedinte a.

ANA BIRCHALL: Am aflat din presa de excludere

Fostul ministru al Justitiei Ana Birchall afirma ca a aflat cu surprindere, din presa, ca a fost exclusa din PSD si ca, in ciuda acestei atitudini de neinteles, nu se va dezice de valorile care au ghidat-o pe parcursul intregii cariere politice.

Cine este Cozmin Gusa si de ce a fost exclus din PSD, la doua saptamani dupa ce s-a reinscris

Partidul Social Democrat s-a despartit in ultima vreme de numerosi membrii. Se pare ca aceste excluderi au fost pregatite deja de cateva zile bune, iar azi au parasit scena alti oameni politici, printre care si Cozmin Gusa. Cozmin Gusa, exlus din PSD O cloncluzie mai aspra a romanilor a fost aceea ca nici PSD-ul nu-l .

Birchall: Am aflat din presa ca am fost exclusa din PSD La Ministerul Justitiei am inceput un proces de recastigare a increderii in actul de justitie din Romania, greu incercata in ultimii 3 ani

Ana Birchall a sustinut, marti seara, ca a aflat din presa ca a fost exclusa din PSD, partidul in care am muncit o viata intreaga. Ea a afirmat ca nu-si poate explica aceasta atitudine a colegilor ei.

Cozmin Gusa a fost exclus din PSD. Declaratii in exclusivitate la Antena 3

Cozmin Gusa a fost exclus, marti, din PSD, in urma votului dat in CEX, dupa doar 3 saptamani de la revenirea in partid. Stire in curs de actualizare .

Birchall a aflat din presa ca a fost exclusa din PSD: Plec cu constiinta impacata

Fostul ministru al Justitiei Ana Birchall spune ca a aflat din presa despre excluderea sa din PSD, intrucat nu a fost invitata la sedinta Comitetului Executiv National pentru a afla acuzatiile si a raspunde.

Ana Birchall si Cozmin Gusa au fost exclusi din PSD. Firea i-a luat, in zadar, apararea lui Gusa

Ana Birchall si Cozmin Gusa au fost exlusi marti seara din PSD, in urma unei decizii luate in interiorul CEx. Gabriela Firea i-a luat apararea lui Gusa, care a stat doar doua saptamani in PSD, dar in zadar.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )