Libnet.ro
UNICEF

13:45

Calin Popescu Tariceanu, tradat: Trebuie sa facem ce e necesar...

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu, tradat: Trebuie sa facem ce e necesar...

Presedintele Senatului, Teodor Melescanu, a sustinut ca patru senatori de la ALDE au fost alaturi de el la plenul de marti, trei votand pentru a prelua conducerea Camerei superioare iar al patrulea s-a. continuă pe Antena3

CALIN POPESCU TARICEANU: Cat este un guvern in functie nu se pune problema alegerilor anticipate

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat marti ca atat timp cat exista un guvern in functie nu se poate pune problema organizarii de alegeri anticipate, proces care presupune o serie de pasi constitutionali care trebuie parcursi.

Calin Popescu Tariceanu, dupa ce Melescanu a fost votat noul sef al Senatului: Vom sesiza CCR! Acest vot nu ramane fara urmari!

Senatorul ALDE Teodor Melescanu a fost ales, marti, in plen, in cel de-al doilea tur de scrutin, presedintele Senatului cu 73 voturi pentru, potrivit unor surse parlamentare. Calin Popescu Tariceanu sustine .

Calin Popescu Tariceanu recomanda Aliantei USR PLUS sa citeasca Constitutia, inainte sa propuna pact pentru anticipate

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat marti ca atat timp cat exista un guvern in functie nu se poate pune problema organizarii de alegeri anticipate, proces care presupune o serie de pasi co.

Teodor Melescanu, noul sef al Senatului? Calin Popescu Tariceanu il ameninta cu excluderea

Teodor Melescanu a obtinut cele mai multe voturi pentru preluarea functiei de presedinte al Senatului 67 de voturi). Senatorul a fost urmat de Alina Gorghiu, cu 49 de voturi. intrucat nu s-au intrunit voturile majoritatii, se va organiza al doilea tur de scrutin. Calin Popescu Tariceanu a anutat ca il va exclude pe Melescanu din .

Calin Popescu Tariceanu il ameninta pe Teodor Melescanu cu excluderea din ALDE: Fiecare care accepta o astfel de postura isi asuma niste consecinte

Teodor Melescanu nu are sprijinul ALDE pentru sefia Senatului si, daca va candida din partea PSD, urmeaza sa fie convocat Biroul Politic, a declarat marti liderul formatiunii, Calin Popescu Tariceanu. El a.

Presedintele Senatului va fi ales marti: Teodor Melescanu, Ion Popa si Alina Gorghiu sunt cei trei candidati la functia ramasa vacanta dupa demisia lui Calin Popescu Tariceanu

Noul presedinte al Senatului urmeaza sa fie ales marti, dupa ce functia a ramas vacanta in urma demisiei lui Calin Popescu Tariceanu. Alegerea noului sef al camerei superioare a Parlamentului a.

Presedintele Senatului va fi ales astazi prin vot secret

Noul presedinte al Senatului va fi ales marti, dupa ce saptamana trecuta fostul presedinte al forului Calin Popescu-Tariceanu a demisionat ca urmare a retragerii ALDE de la guvernare. Pentru functia de.

Barna: Pana nu vad votul ALDE la motiune, nu cred ca Tariceanu e in Opozitie

Calin Popescu-Tariceanu raspunde de pe holuri ca nu vrea alegeri anticipate si isi aminteste ca avem.

TARICEANU: Alegerea presedintelui Senatului s-a facut cu incalcarea prevederilor regulamentului

Liderul grupului senatorial al ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat marti, dupa ce Teodor Melescanu a fost votat presedinte al Senatului, ca va sesiza Curtea Constitutionala pentru modul in care acesta a fost ales.

TARICEANU, DESPRE VOTUL PENTRU SEFIA SENATULUI: Daca Melescanu accepta candidatura sustinut de PSD, isi asuma niste consecinte

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, afirma ca, in ceea ce priveste votul pentru sefia Senatului, este convins ca membrii formatiunii isi vor respecta onoarea. Tariceanu a spus ca, daca Teodor Melescanu accepta candidatura pentru aceasta functie sustinut de PSD, desi nu are acordul ALDE, isi asuma niste consecinte.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )