Libnet.ro
UNICEF

20:00

CIOLOS: Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au votat in favoarea Aliantei 2020

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CIOLOS: Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au votat in favoarea Aliantei 2020

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au votat in favoarea Aliantei 2020 USR PLUS, a anuntat presedintele PLUS, Dacian Ciolos, pe pagina sa de facebook. continuă pe Ziarul Bursa

Ciolos: Speram ca inalta Curte sa judece sambata contestatia privind decizia BEC in cazul Aliantei USR-PLUS

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a declarat, vineri, la Arad, ca echipele de juristi ale USR si PLUS lucreaza la finalizarea contestatiei care va fi depusa in cursul zilei de vineri la inalta Curte de Casatie si Justitie dupa decizia aberanta a BEC prin care a fost respinsa participarea la alegeri a aliantei dintre cele doua partide. Ciolos a adaugat ca spera ca aceasta sa fie judecata sambata.

Alianta USR-PLUS contesta astazi, la inalta Curte, decizia BEC / Nicusor Dan a anuntat ca a gasit solutia pentru a contrasemna in mod legal protocolul aliantei

Alianta USR-PLUS va contesta, astazi, la inalta Curte, decizia Biroului Electoral Central, care i-a respins inscrierea in alegerile europarlamentare. Nicusor Dan a anuntat, joi seara, ca a gasit solutia care sa ii permita sa contrasemneze in mod legal protocolul aliantei.

Tomac: Sesizarea PMP privind neconstitutionalitatea infiintarii BEC, trimisa de inalta Curte la CCR

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a anuntat, joi, ca inalta Curte a trimis catre CCR sesizarea Partidului Miscarea Populara cu privire la neconstitutionalitatea infiintarii Biroului Electoral Central in.

CIOLOS: Speram ca ICCJ sa judece contestatia noastra la decizia aberanta a BEC

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a declarat, astazi, la Arad, ca echipele de juristi ale USR si PLUS lucreaza la finalizarea contestatiei care va fi depusa in cursul zilei de vineri la inalta Curte de Casatie si Justitie dupa decizia aberanta a BEC.

Ciolos: Juristii USR PLUS lucreaza la contestatia care in cateva ore va fi depusa la iCCJ. Speram sa avem castig de cauza

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a declarat vineri ca echipele de juristi ale aliantei USR PLUS lucreaza la contestatia care va fi depusa astazi la inalta Curte de Casatie si Justitie si ca spera ca aceasta sa fie judecata maine.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )