Libnet.ro
UNICEF

01:05

Claudiu Manda il face praf pe Toader: As fi votat impotriva lui la motiune! Tot ce face e doar sa ne abureasca. Are 3 viteze incet, incetisor si pe loc. Poate gasim unul mai sprinten.

B1 B1,
Claudiu Manda il face praf pe Toader: As fi votat impotriva lui la motiune! Tot ce face e doar sa ne abureasca. Are 3 viteze incet, incetisor si pe loc. Poate gasim unul mai sprinten.

Social-democratul Cladiu Manda a declarat, miercuri seara, ca ar fi votat impotriva lui Tudorel Toader, ministrul Justitiei, daca procedurile pentru motiunea simpla impotriva sa s-ar fi desfasurat in Senat,. continuă pe B1

Claudiu Manda: As fi votat motiunea impotriva lui Tudorel Toader. Poate gasim unul mai sprinten

Claudiu Manda l-a atacat din nou in termeni foarte duri pe Tudorel Toader. Manda a precizat ca daca motiunea ar fi fost la Senat el ar fi votat demiterea lui Tudorel Toader, indiferent ce i-ar fi spus.

DRAGNEA: O sa il sprijin pe Claudiu Manda pentru lista de candidati la europarlamentare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ieri, la conferinta de alegeri a social-democratilor din Gorj, ca o sa il sprijine pe senatorul Claudiu Manda pentru a ocupa un loc pe lista de candidati ai formatiunii in alegerile europarlamentare din mai, conform Agerpres.

Testul de incredere pentru Tudorel Toader: motiunea impotriva ministrului Justitiei se voteaza azi. UDMR ia distanta de PSD-ALDE: Nu putem fi luati ca idiotii utili ai nu stiu cui

Deputatii vor vota miercuri, de la ora 12. 00, motiunea simpla la adresa lui Tudorel Toader, dupa ce aceasta a fost dezbatuta in plenul de marti. Kelemen Hunor a anuntat ca UDMR il va sanctiona pe ministrul Justitie la vot din cauza OUG pe legile Justitiei, despre care a spus ca nu e una rationala.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2444 seconds )