Libnet.ro
UNICEF

01:05

CORONAVIRUS |Cum se desfasoara votul de investitura a Guvernului Orban III (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS |Cum se desfasoara votul de investitura a Guvernului Orban III (VIDEO)

Votul senatorilor s-a incheiat la ora 13. Cei mai multi dintre cei care au votat sunt parlamentari PSD. Potrivit unor surse, citate de B1 TV, din partea PNL au votat doar cinci senatori. incepand de la ora 13 si. continuă pe B1

Dupa votul asupra Guvernului Orban, Parlamentul se suspenda o saptamana din cauza coronavirusului. Toate activitatile se desfasoara online

Parlamentul Romaniei isi suspenda activitatea pentru o saptamana, cu posibilitatea de prelungire, in contextul crizei generate de coronavirus, a declarat pentru Mediafax, presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu.

Guvernul Orban III a fost investit cu 286 de voturi pentru: Klaus Iohannis a semnat decretul de numire

UPDATE: Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a Guvernului Orban III, anunta Administratia Prezidentiala. Ceremonia de depunere a juramantului este programata, sambata, la ora.

Guvernul Orban III a primit votul de investitura

ACTUALIZARE - Ceremonia depunerii juramantului de investitura de catre membrii Cabinetului Orban III se desfasoara in conditii special impuse de actuala situatie epidemiologica. --- *ACTUALIZARE - Iohannis a semnat decretul pentru numirea Guvernului. Depunerea juramantului are loc la ora 18:00. --- *ACTUALIZARE - Cabinetul Orban urmeaza sa depuna juramantul, procedura dupa care se face acest lucru, nefiind inca anuntata oficial. --- * ACTUALIZARE - Votul s-a incheiat. Guvernul Orban a trecut de Parlament cu 286 de voturi pentru, 23 de voturi impotriva si o abtinere.

Reguli stricte pentru depunerea juramantului de membrii Guvernului Orban 2: Fiecare demnitar se va dezinfecta, isi va pune masca, manusile apoi se va dezinfecta inca o data

Ceremonia de depunere a juramantului de investitura in functie a membrilor Guvernului Orban 2 se desfasoara dupa reguli stricte, avand in vedere epidemia de coronavirus si faptul ca o parte a membrilor Cabinetului sunt in auto-izolare.

Ministrii propusi in Guvernul Orban III, audiati in conditii speciale in comisii: Sapte dintre ei au primit aviz negativ (VIDEO)

Ministrii propusi sa faca parte din Guvernul Ludovic Orban III au fost audiati sambata dimineata, in comisiile de specialitate ale Parlamentului. La ora transmiterii acestei stiri, a inceput votul pentru.

Votul pentru investirea Guvernului Orban a inceput

ACTUALIZARE - Pana acum au fost exprimate 243 de voturi fiind nevoie de cel putin 233 astfel incat sa se asigure cvorumul necesar. --- * ACTUALIZARE: Ludovic Orban: Romania traverseaza o perioada dificila care reclama investirea urgenta a unui Guvern cu puteri depline --- * ACTUALIZARE - Marcel Ciolacu: Guvernul Orban NU merita votat! Dar PSD a ales sanatatea romanilor! Marcel Ciolacu a postat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj pe care l-ar fi spus in plenul Parlamentului, in conditii normale. --- * ACTUALIZARE - Marcel Ciolacu a votat in favoarea Guvernului Orban.

Coronavirus: Premiera in istoria Parlamentului Procedura exceptionala in care se va vota sambata investirea Guvernului Orban 3

Parlamentul a stabilit si a anuntat oficial conditiile exceptionale in care se va desfasura sedinta de sambata pentru investirea Guvernului Orban 3. Accesul se va face pe un traseu dezinfectat, prestabilit si marcat vizibil, iar parlamentarii vor intra pe rand in sala ca sa voteze. Ludovic Orban nu va participa pentru ca este izolat la Vila Lac 1, in timp ce ministrii care se afla in carantina vor fi audiati prin videoconferinta.

Ministrii Guvernului Orban, audiati rapid de comisii

Ministrii Guvernului Orban au fost audiati rapid, sambata dimineata, de comisiile de specialitate. Primii au fost audiati Bogdan Gheorghiu, Virgil Popescu, Ionut Stroe, Bogdan Aurescu, Marcel Bolos, Monica Anisie, aceasta din urma primind aviz negativ. Aviz negativ au mai primit Violeta Alexandru, Victor Costache, Costel Alexe, Catalin Predoiu, Ion Stefan si Florin Citu.

Investirea Guvernului Orban, votata sambata

Parlamentarii vor vota sambata, de la ora 11,00, investirea Guvernului Orban, procedura urmand sa fi.

Klaus Iohannis, dupa ce membrii Guvernului au depus juramantul: Apreciez votul din Parlament. S-a transmis un mesaj de unitate (VIDEO)

Guvernul Orban III a depus, sambata seara, juramantul de investitura la Palatul Cotroceni, in conditii speciale, impuse de criza generata de extinderea noului coronavirus pe teritoriul tarii. La finalul c.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )