Libnet.ro
UNICEF

12:15

DAN BARNA: Nu se pune problema unei afilieri cu PRO Romania in PE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DAN BARNA: Nu se pune problema unei afilieri cu PRO Romania in PE

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Dan Barna, a declarat, sambata, la Braila, unde are loc Comitetul Politic al USR in care delegatii prezenti au votat pentru afilierea formatiunii politice la grupul ALDE+RENAISSANCE+USRPLUS din Parlamentul European, ca nu se pune problema afilierii Pro Romania la aceasta structura din PE. continuă pe Ziarul Bursa

USR a validat afilierea la grupul ALDE+Renaissance+USR PLUS din Parlamentul European / Barna: Nu se pune problema afilierii domnului Ponta la aceasta noua grupare

Comitetul Politic al Uniunii Salvati Romania, reunit sambata la Braila, a validat afilierea europeana la grupul ALDE+Renaissance+USR PLUS din Parlamentul European, informeaza USR. Decizia de validare a afilierii europene a intrunit 84 de voturi pentru, un vot impotriva si trei abtineri.

Victor Ponta, adevarul despre ce a discutat cu Dan Barna la Bruxelles: A zis invers decat ce a vorbit cu mine. Eu ma asteptam sa faca politica altfel, dar i-a fost teama

Victor Ponta, presedintele Pro Romania, a declarat ce a discutat ca Dan Barna la Bruxelles, dupa ce Antena 3 a prezentat in exclusivitateo fotografie cu cei doi discutand la o masa. La aceeasi.

Ponta: PRO Romania nu va incheia aliante nici cu PSD, nici cu PNL, dar impune opt conditii pentru un parteneriat, printre care votul electronic, schimbarea ministrului Carmen Dan si abrogarea OUG 114

Delegatia Permanenta a PRO Romania a decis ca nu va incheia aliante cu PSD sau PNL, a declarat presedintele partidului, Victor Ponta. Totodata, conducerea PRO Romania a stabilit 8 prioritati sau conditii pentru a avea orice fel de parteneriat in perioada urmatoare, printre care abrogarea OUG 114, reformarea Ministerului Afacerilor Interne, implicit schimbarea ministrului Carmen Dan, si implementarea Legii votului electronic.

DAN BARNA: Propun vot direct al membrilor pentru presedintele partidului

Comitetul Politic al USR se intruneste, astazi, la Braila, pentru a discuta propunerile de modificare a statutului partidului in sensul ca presedintele sa fie ales prin vot direct, deschis al tuturor membrilor, a declarat, ieri, liderul USR, Dan Barna.

USR refuza sa intre la guvernare! Raspunsul lui Dan Barna, cand Rares Bogdan l-a invitat, in direct, sa faca o coalitie: Nu, categoric nu! (VIDEO)

USR refuza in continuare sa intre la guvernare alaturi de PNL daca motiune de cenzura impotriva guvernului Dancila va trece de Parlament. in direct, pe B1TV, Dan Barna a aratat ca va sustine doar un guvern.

Pe cine mizeaza Mircea Badea intre Dan Barna si Dacian Ciolos in lupta pentru Cotroceni: Eu mizez toti banii pe...

Mircea Badea a afirmat, in editia de joi a emisiunii in gura presei, ca liderul USR, Dan Barna, are intentia clara de a-l surclasa pe Dacian Ciolos in lupta pentru desemnarea candidatului la prezidentiale din.

Pe cine mizeaza Mircea Badea, intre Dan Barna si Dacian Ciolos, in lupta pentru Cotroceni: Eu mizez toti banii pe...

Mircea Badea a afirmat, in editia de joi a emisiunii in gura presei, ca liderul USR, Dan Barna, are intentia clara de a-l surclasa pe Dacian Ciolos in lupta pentru desemnarea candidatului la prezidentiale din.

Ponta a anuntat grupul politic european in care se inscrie Pro-Romania: Fostul premier insista pentru numirea Corinei Cretu drept europarlamentar

Fostul premier Victor Ponta a anuntat ca europarlamentarii Pro-Romania vor activa Partidului Democrat European, un partid un pic mai mic, dar care are convingeri proeuropene. PRO Romania s-a format cu niste oa.

Ponta: PRO Romania - de marti membru cu drepturi depline al Partidului Democrat European / O vom propune pe Corina Cretu pentru un mandat de comisar european

PRO Romania devine de marti oficial membru cu drepturi depline al Partidului Democrat European, un partid un pic mai mic, dar care are convingeri proeuropene - social-democrate si liberale, a declarat liderul formatiunii, Victor Ponta, relateaza Agerpres. Totodata, Victor Ponta a anuntat ca PRO Romania o va propune pe Corina Cretu pentru un mandat de comisar european.

Ponta: PRO Romania va vota motiunea de cenzura in aceasta sesiune, dar nu o semneaza

PRO Romania, prin parlamentarii sai, va vota motiunea de cenzura din aceasta sesiune, dar nu o semneaza, a declarat duminica presedintele formatiunii, Victor Ponta, relateaza Agerpres. De asemenea, Ponta a spus ca, in cazul in care motiunea va avea succes, PRO Romania va veni cu o propunere de prim-ministru in persoana lui Sorin Cimpeanu.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )